ZA NEDELJU DANA 8 CENTIMETARA MANJE U STRUKU Najpopularniji recept za mršavljenje od samo tri sastojka, topi salo kao od šale
Foto: Shutterstock

Recept za mršavljenje sa samo tri sastojka izazvao je globalnu pomamu, posebno zato što ga je sve više ljudi isprobalo i ima samo reči hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Sastojci:

  • - Zeleni čaj
  • - cimet
  • - Lovorov list

Priprema:

Prokuvajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štap cimeta, 3 lovorova lista i jednu supenu kašiku zelenog čaja. Pokrijte i ostavite da odstoji 15 minuta, a zatim procedite.

Priprema:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje rano ujutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Sa tri šoljice ovog čaja dnevno značajno ćete smršati, posebno na kritičnim tačkama tela, kao što su stomak, butine i zadnjica, a prvi rezultati su vidljivi već posle 7 dana.

Oni koji su probali ovaj čaj kažu da posle prve nedelje gube u proseku 8 centimetara u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzavanja metabolizma i gubitka kilograma treba da bude praćen uravnoteženom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading