CRNA TORBICA NIKAD NE IZLAZI IZ MODE Ovo su tri načina na koja možete da je kombinujete
Foto: Shutterstock

Mnogi modni stručnjaci se slažu da bi crna torbica trebalo da ima modni status baš kao i mala crna haljina,bela košulja i duboke farmerice.

Skoro svaka dama obožava crne torbice, jer se jednostavno kombinuju sa drugim stvarima i mogu se nositi u gotovo svakoj prilici. Trenutno su najpopularnije one manje veličine sa kombinacijom metalne i kožne drške,ali dame podjednako vole i one veće sa zanimljivim detaljima.

Crna torbica uvek je dobra investicija, jer ćete moći da je nosite u svim sezonama. 

1.Sportska elegancija

Kombinacija koju do pre par godina niko nije mogao da zamisli - trenerka i elegantna torbica? Sada i to možete da kombinujete.

Ovaj trend je pre nekoliko godina pokrenula popularna pevačica Rijana kada se na jednoj događaju pojavila u trenerci, štiklama, a sve to je ukrasila malom crnom torbom.

2. Kombinacija za svaki dan

Crna torbica će postati vaš omiljeni modni dodatak, jer nećete morati da prebacujete šminku, ključeve i novac u drugu torbicu, već samo promenite kombinaciju i ona vas čeka.

3.Neizostavan deo poslovnog stajlinga

Za savršen poslovni stajling koji odiše elegancijom i ženstvenošću potrebno vam je zaista malo,a to su karirani kaput koji je ove sezone u trendu, farmerice i crna torbica kao savršen modni dodatak koji će upotpuniti ovaj stajling.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading