SAVRŠENA MODNA KOMBINACIJA Crvena torbica je mali, ali moćan detalj
Foto: Depositphotos/stetsik

Sigurni smo da znate da postoji pravilo da bi svaka žena u ormaru trebalo da ima malu crnu haljinu.Međutim, modni stručnjaci vredno rade na tome da i crvena torbica takođe postane obavezna u ženskom garderoberu.

Mala crvena tašna izuzetno je jednostavna za kombinovanje, pogotovo u današnje vreme kada se boje kombinuju kao nikad pre.

I dok ćemo one velike modele zadržati za užurbane dane kada sa sobom nosimo više stvari nego obično, crvena torbica u koju stane sve što nam je potrebno ove sezone biće nepogrešiv izbor.

1.Savršeni dodatak stajlingu za svaki dan

Mala torba crvene boje je odličan način da se doda jasan naglasak stajlingu, ali i da svaku "mirnu" odevnu kombinaciju učini zanimljivom.

2.Dva u jedan

Ove torbice se, naravno, umnogome razlikuju od onih kojih se sećamo iz poslednje dekade prošlog veka.Ono što ovom aksesoaru svakako ne možemo osporiti jeste da je vrlo koristan i praktičan, pa ga devojke često nose i kao kaiš.

3.Najtraženija crvena torbica

Po mišljenju modnih stručnjaka, ovaj model torbice je najtraženiji.Crvena torba sa zlatnim metalnim kaišem i zlatnom kopčom je modni dodatak koji će svaku odevnu kombinaciju učiniti atraktivnom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading