PROFESOR STEVANOVIĆ TVRDI "Virusi su se aktivirali jer je Sunce mirovalo tri godine"! Za vikend nas očekuje pad broja obolelih!' Ovo je razlog
Foto: printscreen/tvpink

Milan Stevančević iz beogradske škole Meteorologije objašnjava da se virusi javljaju, jer je Sunce bilo neaktivno čak tri godine, i sve što se dešava, jeste posledica toga.

Kako je dodao, zbog nedavne tri eksplozije na Suncu, broj zaraženih, u naredna tri dana, biće u padu.

Nijedna pandemija nije rešena vakcinom, već Suncem - tvrdi Stevančević, dodajući da vakcina jeste važna za pojedinačno spasavanje, a Sunce za globalno.

- U nedelju se očekuje do 2.500 zaraženih - naveo je Stevančević.

Stevančević ističe da u Srbiji postoje samo 2 godišnja doba, a to su zima i leto, a to je kako dodaje, zapisano u svim starim rukopisima srpskog naroda.

Stevančević dodaje da je sve do Mitrovdana trajalo leto, a da su jesen i proleće izmišljeni.

- Radi se o tome što se sunce nalazi na početku svoje aktivnosti, i sve što se dogodi u prostoru između sunca i zemlje jeste problem. Padavine su lokalne, nema ih svuda, već budu na jednom mestu, i dođe do potopa. Samo na malom prostoru, i sve to se vidi putem sunca - rekao je Stevančević.

Kako je dodao, kiša se stvara uz pomoć energije koja dolazi sa sunca. Kiseonik i vodonik prave oblačnu kap, a oni dolaze sa Sunca. Sunce je oslonac svih dešavanja na zemlji.

Govoreći o promenama temperature, kao i sindromu ''nekoliko godišnjih doba u toku dana'', Stevančević objašnjava da ljudi svojom pričom prave halabuku, ističući da klimatske godine postoje samo na 20.000 godina, gde smo mi sada, na sredini.

- I vulkani zavise od Sunca, Zemlja ne može ništa sama, ne može ni vetrić da dune bez Sunca - dodao je Stevančević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading