POGLEDAJTE U SVOJ NOVČANIK: Jedna stvar otkriva da li ćete se obogatiti
Foto: Shutterstock

Novčanik vam je natrpan karticama, papirićima i gomilom stvari za koju i ne znate zašto se nalazi tu? Ili sve držite pod konac, sa uredno složenim novcem?

Postoje brojna verovanja da stanje vašeg buđelara može pozitivno ili negativno da utiče na sticanje bogatstva.

Jedno od verovanja kaže da nije nimalo svejedno da li su novčanice u novčaniku uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane.

Naime, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi nered u vaše finansije. Zato, ako želite da privučete obilje u život, neka vam novčanik bude uredan, a novčanice pažljivo složene.

Novac morate da poštujete ukoliko želite da vam i dalje pristiže.

Postoji još nešto na šta biste morali da obratite pažnju, i veliki je maler ako u novčaniku nosite neplaćene račune, pa čak ni one koje ste platili. To, naime, privlači energiju plaćanja u vaš život i stalno ćete morati da dajete novac za nešto.

Takođe, u novčaniku držite samo novac i kartice, sve ostalo nosite u nečem drugom. Važno je i da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog.

To priziva još bolje finansije u vaš život.

Bitno je i da li ste kupili novčanik sami ili ste ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako biste ga kasnije voleli i rado svoj novac držali u njemu.

U svakom slučaju, izbegavajte da kupujete već korišćene novčanike jer nikada ne znate kakav je bio prethodni vlasnik i kakvu energiju donosi sa sobom – dobru ili lošu.

Prema verovanjima, bitna je i boja buđelara.

Crvena – ova boja je od davnina poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje. Vrlo brzo neutrališe negativnu energiju.

Tamno plava – ova boja simbolizuje obilje.

Crna – novčanik takve priziva blagostanje.

Smeđa – ova boja donosi bogatstvo i najčešća je među novčanicima.

Zelena – ova boja odličan je izbor ako želite novi finansijski početak, bez obzira na to što se događalo u prošlosti.

Komentari (0)

Loading