ŠIK U SVAKOJ PRILICI Osvežite svoj stil trendi garderobom koju verovatno već imate u ormanu
Shutterstock

Prisutni su razni trendovi, a sjajno je što neke od aktuelnih komada sigurno imate već u ormanu. Samo treba da zaronite u njega i spremni ste za posao ili šetnju.

Šareno na radost

Haljina je neizostavna u ormanu svake žene, samo je važno da izaberete model koji odgovara vašoj građi. Naš predlog je haljina na preklop koja će istaći deo kože. Ako idete u šetnju, a želite da obučete vašu omiljenu dugu haljinu ne zaboravite na teksas jaknu! Takav stajling izgleda prelepo i moderno. Pored toga: izgledaćete mlađe, boja teksas jakne ide uz sve tonove kože i noge će vam izgledati duže.

Večni klasik

Duži, široki sakoi su brzo postali hit među ženama, jer mogu da se nose u svim prilikama, a ne samo na posao kao nekada. Ovakav sako možete da kombinujete sa farmericama i patikama, ili helankama i baletankama, a uvek ćete izgledati doterano. Ponovo su se vratili oni sa naramenicama tako da će vam savršeno sakriti stomačić i šire kukove.

ŠIK U SVAKOJ PRILICI Osvežite svoj stil trendi garderobom koju verovatno već imate u ormanu

Shutterstock

 

Ležerno, a moderno

Zvoncare, ravne nogavice, model trenerke skupljen lastišem oko članaka, sa visokim ili niskim strukom, važno je samo da su farmerice široke i udobne. Ovi komforni modeli pristaju svim ženama, bez obzira na građu, a možete da ih nosite od jutra do večeri. Za malo elegantniji izgled kombinujte ih sa košuljom ili kraćim sakoom i cipelama, a za sportsku varijantu savršeno idu uz patike i belu majicu. 

Maksi i seksi

Jedan od najboljih i najpraktičnijih trendova je široka, duža košulja. U njoj ćete uvek izgledati elegantno, a savršeno je udobna. Možete da je nosite kao haljinu, sa širim kaišem oko struka a preko helanki, pantalona, suknje. Savršeno ćete izgledati i ako je obučete raskopčanu preko odevne kombinacije. Od dezena su aktuelne pruge ili čistobela.

Majica na bretele

Verovali ili ne, pamučne majice na bretele raznih boja su pravi hit. Sigurno ih već imate bezbroj u ormanu, a sada znate da možete da ih nosite u svim prilikama. Za poslovnu kombinaciju nosite je uz suknju ili pantalone i preko obucite raskopčanu košulju ili sako, a u sportskoj varijanti savršeno idu uz farmerice, široke lanene pantalone i duge suknje.

ŠIK U SVAKOJ PRILICI Osvežite svoj stil trendi garderobom koju verovatno već imate u ormanu

Shutterstock

 

Udobnost je primarna

Još jedan udoban komad odeće se nalazi na vrhu modne liste ovog proleća i leta. Postoje razni modeli, tako da svaka žena može da nađe onaj koji odgovara njenoj građi i potrebama. Kombinezon je praktičan, posebno kada nekud žurite. Ukoliko ste niske građe, kombinujte ga uz sandale s platformom mada je odličan i uz duboke patike.

ŠIK U SVAKOJ PRILICI Osvežite svoj stil trendi garderobom koju verovatno već imate u ormanu

Shutterstock

 

Dramatični puf rukavi

Nosili su se i prethodnih sezona, a ove su jedan od vodećih trendova. Nalaze se na majicama, košuljama, haljinama, sakoima, mantilima i veoma su atraktivni. Mogu biti od različitih materijala, a jedino pravilo je „što veći, to bolje“. Ovakvi rukavi su jednostavan način da svakodnevnoj odevnoj kombinaciji date dozu šika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading