TOPI SE U USTIMA KAO NIKADA DO SADA Domaći hleb sa sirom, a ukus će vas raspametiti
Foto: Printscreen

Sastojci za testo:

- 200 g brašna

- 1 jaje

- 20 g šećera

- 4 ga instant kvasca

- 3 g soli

- 80 ml toplog mleka

- 30 g maslaca

Premaz:

- 3 čena belog luka

- 1 kašika majoneza

- 1 kašika šećera

- Mladi luk

- 13 g maslaca

- 140 g sira

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Priprema:

- Sastojke za testo pomešajte i pustite da nadođe, potom formirajte okrugli hleb nalik testu za picu, samo deblji.

- Uključite rernu na 180 stepeni.

- Beli luk zdrobite, pomešajte sa majonezom, šećerom, maslacem i sitno seckanim mladim lukom.

- Hlebu “urežite” šaru kašikom na površini, premažite mešavinom i pospite rendanim sirom.

- Pecite oko 15 minuta ili dok se lepo ne zapeče i sir počne da se topi.

Tagovi

Komentari (0)

Loading