TRANSFORMIŠITE SOBU ZA SVOG TINEJDŽERA Rebelo daje lični pečat svakom ambijentu
Promo

„Vesele boje“ sobe iz ranijeg uzrasta, odjednom su previše za tinejdžere. Ako se soba uopšte nije menjala, potrebno je njeno preuređenje, kako bi odgovarala potrebama i željama vašeg tinejdžera. Stoga predlažemo da tinejdžerska soba bude u neutralnoj paleti boja, kako bi se vremenom lako prilagodila njihovim ukusima, a ono što je primarno je svakako funkcionalnost prema njihovim potrebama.

Pravi primer univerzalne tinejdžerske sobe koju možete prilagoditi raznim stilovima jeste soba REBELO, koja sadrži veliki broj različitih elemenata koje možete kombinovati na razne načine. Neizostavni komadi u svakoj sobi su krevet i ormar. Uz sobu REBELO odlično se uklapa krevet ORFELIN 90 u dva različita dezena, opak beloj ili grafit sivoj, kojem možete dodati i fioku za krevet sa ili bez sklopivog dušeka, poput fioke za krevet FPK 199. Što se tiče izbora ormara, nećete pogrešiti sa ormarom REBELO 2K1F, koji poseduje veoma funkcionalan upotrebni prostor sa sistemom polica, kao i delom sa garderobnom šipkom i policom iznad nje.

TRANSFORMIŠITE SOBU ZA SVOG TINEJDŽERA Rebelo daje lični pečat svakom ambijentu

Promo

 

Za radni kutak u sobi možete kombinovati kompjuter sto BELO ili REBELO sa kancelarijskom stolicom NF-905, koji se savršeno uklapaju uz ostale elemente nameštaja.

Pored osnovnih navedenih elemenata, sobi se mogu dodati i ostali elementi koji su svakodnevno potrebni. Za dodatno odlaganje garderobe ili drugih stvari možete odabrati jednu od dve komode REBELO, komodu REBELO 3F koja će zauzeti manje prostora, ili komodu REBELO 3K1F, u koju će zasigurno stati sve sitnice i stvari koje treba odložiti.

U zavisnosti od potreba, kolekcija REBELO nudi tri različite otvorene police - klasičnu otvorenu policu REBELO 5 u opak beloj, koja predstavlja klasičnu policu za knjige i omiljene uspomene, ili otvorenu policu u kombinaciji sa zatvorenim donjim policama REBELO POP 2K2F i REBELO POP 2K1V, sa fiokama ili sa pregradom u sredini.

TRANSFORMIŠITE SOBU ZA SVOG TINEJDŽERA Rebelo daje lični pečat svakom ambijentu

Promo

 

Odličan dekorativni, ali i funkcionalni komad nameštaja može da bude pleteni tabure, koji je odličan za momente opuštanja.

Sobu REBELO možete uklopiti i uz nežno roze tonove, koji će očarati svaku tinejdžerku. Moderna roze posteljina će doprineti celokupnom izgledu sobe, ali i doprineti udobnosti pri spavanju.

TRANSFORMIŠITE SOBU ZA SVOG TINEJDŽERA Rebelo daje lični pečat svakom ambijentu

Promo

 

Kombinacija opak bele, grafit sive i lak bele folije sobe REBELO može da se prilagodi bilo kom trendu uređenja, pa dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da je dodatno utoplite pletenim boho detaljima, poput pletenog roze taburea, ili cvećem i korpama. Možete ostati i u monohromatskim notama, a napraviti fokusnu tačku neobičnim geometrijskim paternom na tepihu ili posteljini. Roze cveće u vazi na noćnom ormariću REBELO NO2F doprineće potpunom osveženju ambijenta.

Za koji god stil uređenja sobe da se odluči vaš tinejdžer, komadi iz kolekcije REBELO će se definitivno uklopiti, a ostalim detaljima i dekoracijom će se dati lični pečat svakom ambijentu. Važno je samo pružiti im slobodu da primene svoje želje i ideje, odaberu boju zidova i dekoraciju, kako bi se osećali što opuštenije u ambijentu kreiranom samo za njih.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading