Započnite školsku godinu sa novim radnim kutkom za školarce
Promo

Kreiranjem radnog kutka, koji pripada samo njima, podstiču se kreativnost i želja za učenjem. Delimo sa vama nekoliko ideja o uređenju radnog prostora za mlađe, ali i starije školarce, u kome bi mogli da uče, slušaju onlajn nastavu, ukoliko bude potrebno, ili se jednostavno bave omiljenim hobijem.

Postoji veliki izbor praktičnih modela kompjuter i radnih stolova koji će im poslužiti za obavljanje domaćih zadataka, za čitanje ili za odlaganje knjiga, raznih školskih potrepština, ali i raznih materijala za kreativni rad. Malim promenama u enterijeru možete postići potpuno novi izgled prostora i kreirati im radni kutak iz snova.

Mali radni sto

Mali radni sto pravi je izbor za decu ili tinejdžere koji ne žele da im prostor za učenje zauzme celu spavaću sobu. Kompjuter sto REY praktično je rešenje za opremanje radnog prostora zahvaljujući skladnom dizajnu i dimenzijama. Ima i pregradnu policu, koja može poslužiti za odlaganje knjiga i raznih sitnica. Minimalistički pristup dizajnu radnog prostora za decu, velika je prednost, jer doprinosi koncentraciji i jasnoći misli.

Promo

 

Dodatni prostor za odlaganje obezbediće im police. Police mogu biti manjih dimenzija i uklopiti se u radni prostor kao nastavak radnog stola, poput otvorene police MAURO (MXXR221), ili većih dimenzija, kao što su otvorena polica MAURO (MXXR331) ili otvorena polica MAURO (MXXR431), a koje bi bile adekvatno mesto, kako za odlaganje knjiga, tako i za uspomene, dekorativne detalje ili možda njihova mala umetnička dela.

Multifunkcionalnost

Kompjuter sto u spavaćoj sobi pružiće im prostor za učenje, a u slobodno vreme monitor mogu da koriste i kao TV ekran. Koristan komad nameštaja za radni kutak je onaj koji pruža više mogućnosti, a pravi primer je kompjuter sto ARHIMED, u kombinaciji dekora artisan hrasta i crnog drveta. Može se koristiti i kao pomoćni stočić, dodatna radna površina, a ukoliko je postavljen u blizini kreveta, čak i kao noćni ormarić. Takođe, odličan je izbor za starije đake kojima je potreban računar za časove i domaće zadatke, a podesivi element koji se rotira pružiće dodatni prostor za odlaganje i dati novi izgled prostoru.

Prostor za odlaganje

Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu da je veoma važno da se od dečijeg radnog kutka stvori i ugodni, opušteni prostor za čitanje i rad.

Promo

 

Kompjuter sto LIBER odlična je opcija i praktično rešenje za mlađeg školarca ili tinejdžera koji želi da uklopi svoj prostor za učenje u ostatak sobe. Estetski se uklapa u skoro sve stilove, ima veću radnu ploču, ostavlja dovoljno prostora i za dodatnu dekoraciju, skladištenje knjiga i uspomena. Police i fioke koje su u okviru konstrukcije stola omogućavaju uštedu prostora, jer u tom slučaju nema potrebe za dodatnim prostorom za skladištenje.

Veoma je važno da u skladu sa potrebama i interesovanjem školaraca osmislite izgled radnog kutka, u kome će kvalitetno provoditi svoje vreme i vredno obavljati sve školske obaveze. Poklanjajući im sigurnost i zonu komfora u prostoru za učenje, pomoći ćete im da lakše dođu do novih znanja, ali i da to znanje reprodukuju kada je potrebno, jer sigurnost koju pokažu u spoljnom svetu je upravo ona koju su poneli iz doma. Srećan novi početak!

Komentari (0)

Loading