Za sreću i blagostanje potrebne su male stvari
Alo

Svaki novi dan života predstavlja razlog za slavlje, pa se potrudite da nađete svoje načine da u njemu stvorite ugodne, šarmantne i posebne trenutke kojima ćete se prepustiti. Često se kaže i da su sitnice dovoljne za sreću, a ako ih podelimo sa najbližima, tu sreću, u stvari, umnožavamo. Iz tog razloga, i najmanji izlazak iz rutine će promeniti vaš život na bolje, uneće novu motivaciju za sve predstojeće izazove, a novu energiju će prepoznati svi oko vas.

Pored promene navika i rutina sa kojima se svakodnevno „borite“, novi osećaj uživanja u životu možete stvoriti i stvaranjem tople atmosfere u vašem domu. Kada poželite novo raspoložejnje i prijatan ambijent, dovoljno je da zapalite mirišljave sveće i uživate u dugom ispijanju šoljica kafe uz omiljenu muziku.

Iako često mislimo da je tajna u ekstravagantnosti, praksa dokazuje upravo suprotno. Jednostavnost je nešto što unosi mir, spokoj i prijatnu atmosferu, a postići ćete je ukoliko  se odlučite za bele i neutralne tonove enterijera, kao i detalje koji će oplemeniti ovaj prostor. Savet je da izbegavate previše plastike ili akrila i držite se prirodnih materijala, a drvene završne obrade savršene su za ovu estetiku enterijera i pomažu da se prenese osećaj pročišćenog prostora. Ukoliko želite da promenite enterijer trpezarije, odličan izbor je trpezarijski sto TOLEDO TS 155x90, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dezena, a uz njega se odlično uklapaju i trpezarijske stolice HTC-316.

Za sreću i blagostanje potrebne su male stvari

Alo

 

Svakom ambijentu uvek možete dati i lični pečat u vidu umetnosti i šarma koji samo vi posedujete i koji će delom prikazati i vaš karakter, a ako se odlučite za komodu UMBRIA 3K4F, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, na nju možete postaviti i uramljene porodične forografije koje će dodatno probuditi toplinu ambijenta.

Za sreću i blagostanje potrebne su male stvari

Alo

 

Teksture u dizajnu enterijera, poput tepiha, žičanih korpi i jastučića su neophodne jer stvaraju slojeve i doprinose finom izgledu ambijenta. Ovakav prostor ne zahteva previše dekoracije, pa je odlično rešenje da dodate samo nekoliko jednostavnih detalja, poput mirisnih sveća, zidne umetnosti ili elegantnog svetla, koji će svakako uticati na vaše dobro raspoloženje.

Obavezan deo vašeg enterijera jesu sobne biljke koje dodatno osvetljavaju prostor, a s obzirom na to da unose i svežinu, pomažu i u poboljšanju celokupne atmosfere prostora.

Najjednostavniji način kombinovanja tekstura jeste izlaganje elemenata koje ste ranije možda želeli da sakrijete, poput drvenih podnih obloga i izloženih zidova od opeke. Kako biste stvorili utočište za uživanje, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da pronađete mirno mesto ili ugao u svom domu, uključujući mnogo slojeva i tekstura zajedno sa jastucima, biljkama, ćebadima i, naravno, industrijskim svetlima. Autentučnost ovakvog kutka možete ostvariti ukoliko se odlučite za ležaj COMET u svetlo zelenom štofu, uz koji se slaže klub sto BJ-9395, kao i klub sto BJ-9852. Brojne sitnice možete odložiti na policu BS1932, koja će dodatno doprineti estetici prostora, ali i predstavljati autentičan i moderan vid namešaja.

Za sreću i blagostanje potrebne su male stvari

Alo

 

 

Iako nam se svima dešava da dom ostavimo u „haosu“, da imamo previše obaveza zbog kojih ne stižemo da uredimo sve po sopstvenim željama, jednostavan stil uređenja prostora će sam doprineti čistoći i svežini, a kada doživimo osećaj mira, koji će novi ambijent probuditi kod svih ukućana, blagostanje i sreća će biti zagarantovani.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading