ŠTA PIJE KOJI HOROSKOPSKI ZNAK Jarac šta stigne, bik tuče po pivu, a ribe...
Foto: Shutterstock

Vodolije nemaju mira. One su u stalnoj potrazi za nečim novim i zanimljivim. Od njih očekujte da ih tokom izlaska neće držati mesto, već će želeti da menjaju lokale. Takvim osobinama najbolje pristaju kratka ili originalna pića, poput absenta ili margarite.

Ribe su večiti sanjari i dosta introvertne osobe, te ne vole baš često da izlaze u provod. Radije se odluče da društvo okupe kod kuće i da uživaju u intimnijoj atmosferi. Kompleksnom karakteru ribe najviše odgovara piće poput jegera.

Ovan je večiti vođa i organizator svakog okupljanja prijatelja. Vole druženje i upoznavanje sa novim ljudima. Znaju tačno šta žele i biraju pića koja ih brzo razvesele – poput burbona i votke.

Bik voli da se takmiči i misli da je uvek u pravu. Zbog svog upornog i agresivnog stava sklon je konfliktima, pa neretko zna da upropasti zabavu započinjanjem svađe. Bikovi teže ka finansijskoj sigurnosti, pa se odlučuju za jeftinija pića, poput piva.

Blizanci su veoma promenljivi, nestalni i u stalnoj težnji ka nečem drugačijem. Stoga, ne mogu se ni posvetiti jednoj vrsti pića, već se svaki put odluče da probaju neko novo. Ipak, kao druželjubivom znaku željnom provoda, najbolje mu pristaje čašica tekile.

Rak je onaj stidljivi momak koji stoji u uglu kluba i osmatra situaciju. Zabavi se pridružuje kada dobro osmotri situaciju i dovoljno se opusti. Da bi se što brže prilagodio treba da pije kratka pića, kao što je džin.

Lav je najglasniji i najprimećeniji gost kafane. Voli da se muva oko šanka, naručuje piće i ćaska sa nepoznatim ljudima. Želi da je u centru pažnje, pa će često i zaplesati ili zapevati na karaokama. Bez sumnje, piće izbora za ovaj znak je viski.

Devica se na prvi pogled čini hladna ili rezervisana, ali je ona zapravo jako nezavisna i ne zanima je tuđe mišljenje. Retko se odlučuje da luduje u klubu, već radije bira druženje u nekom otmenom restoranu. Teži savršenstvu i najradije pije skupa vina sa značajnim geografskim poreklom.

Vaga je duhovita, slaže se sa svima i odličan je partner za izlazak u ludi noćni provod. Voli muziku, pesmu i đuskanje do zore. Gde god da odete sa vagom, nezaboravna noć vam je zagarantovana. Ovaj znak savršen je kandidat za sve moguće mešavine pića i mućkane koktele.

Škorpije vole izlaske i druženje, glasne su i prija im vesela atmosfera. Vole da popiju više i tada često znaju da iznesu svoje tvrde stavove ili sarkastične komentare. Prilično dobro podnose alkohol i odlično im pristaje čašica čistog ruma.

Strelac ne misli šta će biti sutra, već se trudi da iskoristi veče u potpunosti. Očekujte da će upravo strelac biti poslednja osoba koja na fajrontu napušta klub. Dinamičan je, energičan i optimističan, ali i veoma darežljiv znak. Voli da slavi život i zato uglavnom pije šampanjac.

Jarac obožava da uživa u alkoholu i možete ga zateći kako pije već od polovine dana. Potpuno mu je svejedno sa kim je, važno je samo da se dobro zabavlja. Ipak, veoma mu je stalo kako će se predstaviti svetu, pa uglavnom pije ekskluzivnija pića, poput martinija, piše kudaveceras.rs.

Tagovi

Komentari (0)

Loading