HOROSKOP ZA PETAK, 27. MAJ Burna ljubavna avantura čeka Lavove, kašnjenje uplate Devicama remeti planove, Ribama će loša vest pokvariti dan
pixels

OVAN

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju finansija stavljaju akcenat na potrebu da se izborite sa nestabilnom finansijskom situacijom. Retrogradni Merkur koji tokom ovog perioda boravi u vašem polju tajni, iziskuje obazrivo upravljanje novcem i izbegavanje rizičnih poslovnih poteza.        

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz period krize poverenja. Kao da se nakupilo mnogo negativnih poena između vas. Neophodno je da pronađete kompromisno rešenje. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Vage.     

Zdravlje: Glavobolja. 

BIK

Posao: Očekujte najavu lične revolucije na poslu. Naravno, uložićete i dodatnu energiju kako biste uspeli da sprovedete neophodne promene u poslovanju. Uspeh će postići Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima, ugostiteljstvom i nekretninama.         

Ljubav: Tokom ovog perioda poželećete da nešto promenite u vašem odnosu s partnerom. Više ćete se usredsrediti na to da provodite više vremena zajedno i da više izlazite. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla.     

Zdravlje: Problemi sa vratnim delom kičme. Potrebno je mišljenje fizijatra.

BLIZANCI

Posao: Poslovna komunikacija u ovom periodu neće teći glatko. Moguće su nesuglasice sa poslovnim saradnicima i kolegama. Biće neophodno dodatno prilagođavanje. Uspeh možete da postignete u kreativnim zanimanjima.         

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz turbulentan period. Vaša gledišta u pogledu bitnih stvari mogu u velikoj meri da se razlikuju. Neko od vas će morati da popusti. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja na nekoj zabavi. Početak nove ljubavne veze.    Zdravlje: Pad imuniteta. 

HOROSKOP ZA PETAK, 27. MAJ Burna ljubavna avantura čeka Lavove, kašnjenje uplate Devicama remeti planove, Ribama će loša vest pokvariti dan

pixels

 

RAK

Posao: Pokretačke planete borave u vašem polju poslovne saradnje i organizacije u kojoj radite. To će vam doneti potrebu za proširenjem kruga saradnika i okupljanjem novog tima oko svog cilja. Ovaj period doneće vam porast popularnosti, pa će vaši javni nastupi biti obojeni posebnom harizmom.     

Ljubav: Vaš odnos s partnerom sve više dobija na kvalitetu. Uspešno ćete rešiti jedan dugotrajan egzistencijalni problem. Slobodne Rakove očekuje poseban izazov, jer im se dopada osoba koja nije slobodna. Poslušajte svoje srce.        

Zdravlje: Probavne smetnje. 

LAV

Posao: Na polju karijere očekujte nešto bitno novo u okviru vašeg načina na koji poslujete. Bilo da je reč o novom krugu poslovnih saradnika ili novim metodama, novoj tehnologiji, to će vas izbaciti u sam vrh u okviru vaše oblasti poslovanja.        

Ljubav: Slobodne Lavove očekuje buran period na ljubavnom planu. Ukazaće vam se prilike za brojne avanture, ali će vam jedna kontroverzna osoba u znaku Škorpije ili Vodolije posebno privući pažnju. Očekuje vas burna ljubavna avantura.         

Zdravlje: Aritmija i variranje pritiska.  Obavezan je odlazak kod kardiologa.

DEVICA

Posao: Retrogradni Merkur može da uspori tempo vašeg poslovanja. Mogući su nesporazumi u poslovnoj komunikaciji, kao i zastoj ili kašnjenje sa nekim uplatama. U ovom periodu odluke donosite na timskom nivou. Nije preporučljivo da ulazite u finansijski rizik.         

Ljubav: Rešili ste da više vremena provodite s partnerom, a to će se veoma pozitivno odraziti na kvalitet vaše veze. Partner vam je verovatno već uputio prigovor da se oseća pomalo zapostavljenim, pa će ovaj period biti odlična prilika da to ispravite.          

Zdravlje: Probavne smetnje. 

VAGA

Posao: Polje platnog prometa nije najbolje prikazano, pa će biti neophodno da prebrodite ovaj period nestabilnosti i stalnih oscilacija pomoću fleksibilnijeg plana radnih aktivnosti ili promenom nekih ustaljenih metoda. Uspeh ćete postići kroz poslovnu komunikaciju i sklapanje novih poslova.      Ljubav: Buran ljubavni period za Vage, uz mnogo prilika za flert i neobavezne avanture. Vage koje su u vezi zajedno s partnerom odlučiće da neke bitne stvari u njihovom odnosu promene kako bi bolje funkcionisali.          

Zdravlje: Bolovi u nogama, moguć je problem sa venama.

HOROSKOP ZA PETAK, 27. MAJ Burna ljubavna avantura čeka Lavove, kašnjenje uplate Devicama remeti planove, Ribama će loša vest pokvariti dan

pixels

 

ŠKORPIJA

Posao: Škorpije očekuje uspešan period na poslovnom planu i to posebno ako se bave uslužnim delatnostima, prosvetom ili nekim kreativnim zanimanjem. Finansijska situacija se kreće uzlaznom putanjom. Postoji velika mogućnost proširenja kruga dužnosti.            

Ljubav: U vaš život se vraća neka osoba koja vam je mnogo značila u prošlosti. Još uvek ste malo sumnjičavi u celokupan razvoj situacije. Pa ipak, ubrzo će uslediti obnavljanje veze. Škorpije koje su u vezi mogu imati povremenih ispada ljubomore.           

Zdravlje: Pad imuniteta, moguće su infekcije.

STRELAC

Posao: Aspekti u vašem polju usluga i privatnog biznisa donose vam pravu revoluciju u način i delokrug poslovanja. Ukoliko planirate da započnete privatan biznis, ovo je odličan period da se pripremite. Uspeh kroz inovativnost.            

Ljubav: Između vas i partnera stvari kreću da se poboljšavaju. Uprkos razlikama u stavovima što se tiče nekih bitnih stvari, vi ćete uspeti da prevaziđete te razlike i da krenete u ostvarenje zajedničkog cilja. Slobodni Strelčevi upoznaće svoju srodnu dušu na nekom putovanju.             

Zdravlje: Unosite više povrća u organizam.

HOROSKOP ZA PETAK, 27. MAJ Burna ljubavna avantura čeka Lavove, kašnjenje uplate Devicama remeti planove, Ribama će loša vest pokvariti dan

Shuterstoock

 

JARAC

Posao: U ovom periodu je veoma važno da čuvate svoje poslovne tajne. Postoji opasnost da važne informacije procure do osoba koje neke stvari ne bi nikako trebalo da saznaju. Uspeh vas očekuje kroz kreativne oblasti, prosvetu i ukoliko se nalazite na rukovodećem položaju.           

Ljubav: U ovom periodu možete da sretnete veoma zanimljivu osobu za koju ćete ubrzo utvrditi da vam je veoma srodna po senzibilitetu. Postoji mogućnost ozbiljne veze. Jarčevi koji su u vezi uspešno će rešiti zajednički problem.             

Zdravlje: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Vodolije ulaze u jedan veoma povoljan period na poslovnom planu, a poseban uspeh mogu da imaju u okviru trgovine, uslužnih delatnosti i zdravstva. Pruža vam se prilika da u velikoj meri unapredite svoju finansijsku situaciju. Očekuje vas početak rada na novom projektu.             

Ljubav: Uspešno ćete prevazići jedan krupan problem koji vam je dugo stvarao razdor u vezi. Vaš odnos s partnerom će krenuti uzlaznom putanjom. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla ili prijatelja.            

Zdravlje: Vrtoglavica. 

RIBE

Posao: Planete u vašem polju komunikacije premeštaju pozornicu na saradnju, inovacije. Postoji mogućnost da dođe do nesporazuma, odlaganja ili nesuglasica sa poslovnim partnerima. Obazrivo upravljajte novcem.            

Ljubav: Retrogradni Merkur može da vam donese nesporazume na emotivnom planu. Nesuglasice i nesporazumi baciće senku na vaš odnos, pa će biti neophodno mnogo dobre volje i kompromisa sa se stvari reše. Slobodne Ribe mogu da se upuste u vezu s osobom s kojom su bile više prijatelji.         

Zdravlje: Problem sa lumbalnim delom kičme. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading