HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. JUN Za Ovna dolazi period prosperiteta, Lava čeka poznanstvo sa fatalnom Vagom, probleme sa zdravljem imaće Ribe  i Blizanci
Shuterstoock

OVAN

Posao: Povoljan aspekt u polju finansija doprineće  tome da u ovom periodu  postignete natprosečne rezultate. Pored povećanog obima posla, poslovni pregovori pokazaće se kao veoma konstruktivni i doneti vam prosperitet.

Ljubav: Očekuje vas važan razgovor s partnerom, staro sporno pitanje koje ste dugo izbegavali iskrsnuće na takav način da ćete to morati da rešite.

Zdravlje: Više se odmarajte.

BIK

Posao: Ovaj period obeležiće brojni sastanci i odlična prilika da u značajnoj meri unapredite svoje finansije.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom se popravlja. Do većeg zbližavanja će doći zato što ćete zajedničkim snagama prevazići jedan problem u okviru vaše porodice. Slobodne Bikove očekuje jedno poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom, i to preko prijatelja.   

Zdravlje: Meteoropata ste.

BLIZANCI

Posao: U ovom periodu ćete brižno čuvati svoje planove u tajnosti. Svesni ste toga da konkurencija može da pokuša da vas ugrozi, ali u tome neće uspeti. Ostvarićete značajnu konkurentnu prednost i odlične rezultate.

Ljubav: Ovaj period obeležiće unapređenje kvaliteta vaše veze sa partnerom. O svemu ćete se daleko lakše dogovarati. Slobodne očekuje poznanstvo sa Strelcem.

Zdravlje: Glavobolja.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. JUN Za Ovna dolazi period prosperiteta, Lava čeka poznanstvo sa fatalnom Vagom, probleme sa zdravljem imaće Ribe  i Blizanci

Shuterstoock

 

RAK

Posao: U okviru komunikacije sa kolegama i poslovnim partnerima moglo bi da dođe do nesporazuma, nesuglasica. Situacija će zahtevati dodatno prilagođavanje.

Ljubav: Pred vama je povoljniji period u komunikaciji sa partnerom budući da ćete uspešno prevazići ranije nesuglasice. Slobodne Rakove očekuje početak nove veze sa osobom koja će im se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Probavne smetnje.

LAV

Posao: Očekuje vas proširenje kruga saradnika. Pa ipak, jednu staru saradnju možete okončati, a jednu potpuno novu saradnju možete započeti. 

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može da prolazi kroz kratkotrajnu turbulenciju. Između vas može da se pojavljuje naizmenično ljubav, da bi potom usledila ljubomora i nesuglasice. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa fatalnom Vagom. 

Zdravlje: Nervoza.

DEVICA

Posao: Određene planete borave u vašem polju saradnje sa inostranstvom, dalekih putovanja i profesionalnog usavršavanja. To stvara dinamiku na ovom delu vaše poslovne scene.

Ljubav: Vaše novo poznanstvo sa osobom koja se u velikoj meri uklapa u vaše kriterijume, potpuno je zaokupilo vaše misli. Device koje su u vezi uspešno će prevazići jednu prepreku. 

Zdravlje: Glavobolja.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. JUN Za Ovna dolazi period prosperiteta, Lava čeka poznanstvo sa fatalnom Vagom, probleme sa zdravljem imaće Ribe  i Blizanci

Shuterstoock

 

VAGA

Posao: Situacija može biti nepredvidiva, pa vas sa jedne strane mogu očekivati vanredni dobici, dok sa druge strane može doći do nekih zastoja i gubitka. Situacija će zahtevati da improvizujete rešenja.  

Ljubav: Odnos sa partnerom prolazi kroz period zahlađenja. Između vas se nakupilo dosta nepravde i negativnih poena, a vi ste rešili da više ne prećutkujete ništa.

Zdravlje: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Posao: Polje poslovne komunikacije najavljuje da će glavna scena biti poslovna saradnja i sastanci sa  saradnicima.  Ipak, može se pojaviti neko od vaših kolega ko će vam stalno praviti problematične situacije.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu se naći između dve vatre. Može da se pojavi potpuno nova osoba koja će ih oduševiti, ali se pojaviti i osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Više se odmarajte.

STRELAC

Posao: Planete u vašem polju poslovanja stavljaju akcenat na proširenje tima saradnika. Povoljni aspekti doneće vam unapređenje finansijske situacije. 

Ljubav: Period u kojem će postojati igra vruće - hladno između vas i partnera, može emocionalno da vas iscrpi. Partner se ponaša nedosledno i vi praktično ne znate na čemu ste.

Zdravlje: Niste dovoljno posvećeni nezi usne duplje, zuba.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. JUN Za Ovna dolazi period prosperiteta, Lava čeka poznanstvo sa fatalnom Vagom, probleme sa zdravljem imaće Ribe  i Blizanci

Shuterstoock

 

JARAC

Posao: Planete borave u vašem polju kreativnosti,  pa će vam ovaj period doneti uspeh ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, kao što je oblast dizajna ili u okviru umetnosti.

Ljubav: Ovaj period je nepovoljan u okviru vašeg odnosa sa partnerom. Stalno pronalaženje neke nesavršenosti može da izazove buru nezadovoljstva između vas. 

Zdravlje: Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao: Tokom ovog perioda ključ vašeg uspeha sastoji se u originalnom načinu razmišljanja. Vaše autentične ideje i vizije upravo bi u ovom periodu mogle da naiđu na podršku okoline.

Ljubav: Slobodne Vodolije konačno mogu da upoznaju osobu koja će zaokupiti njihovo interesovanje. Vodolije koje su u vezi očekuje lep i harmoničan period.

Zdravlje: Obratite pažnju na održavanje tena.

RIBE

Posao: Ovaj period će obeležiti uspostavljanje nove poslovne saradnje. Očekuje vas povećan obim posla koji će zahtevati oslanjanje na članove tima.

Ljubav: Period nije povoljan za odnos sa partnerom. Kao da ste se udaljili jedno od drugoga. Dajte sve od sebe da sprečite dalje otuđenje, jer ukoliko to jednim otvorenim razgovorom ne učinite sada, kraj je neminovan.

Zdravlje: Problem sa artritisom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

04.06.2022 04:52

Ok,onda cu imati dve osobe,bice trojka 🤣🤣🤣 Samo bla,bla i drugo nista.Pozzzz.🙋‍♂️