HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. JUN Rakovi će imati razmirice sa partnerima, Škorpije će se naći u" nebranom grožđu", Device će biti sklone povredama
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: Nepovoljni aspekti stvaraju dilemu. Mogu se javiti nedoumice u pogledu jedne saradnje ili pravca daljeg poslovanja.

Ljubav: Neke vaše tajne ili nešto što ste partneru prećutali ranije može da ispliva na videlo dana. To će probuditi sumnju u njemu. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi.

Zdravlje: Vrtoglavica i variranje pritiska. Obratite se kardiologu.

BIK

Posao: Trebalo bi da budete oprezni u pogledu investicija i poslovnih pregovora sa saradnicima. Posebno obratite pažnju na poslovne saradnike koji vam previše obećavaju. 

Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera u ovom periodu krajem meseca može da kulminira. Ukoliko ste partneru neke stvari prećutali, to se upravo u ovom periodu može otkriti.

Zdravlje: Probavne tegobe.

BLIZANCI

Posao: Poslovna saradnja sa saradnicima prolazi kroz fazu provere, kao i to da staru poslovnu saradnju možete obnoviti. Uspeh očekuje Blizance koji se bave trgovinom i menadžmentom   

Ljubav: Rešili ste da pređete granicu prijateljstva i da krenete u osvajanje osobe koja vam se sve više dopada. Blizanci koji su u vezi mogu da prolaze kroz krizu poverenja.     

Zdravlje: Obuzima vas melanholija.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. JUN Rakovi će imati razmirice sa partnerima, Škorpije će se naći u

Foto: privatna arhiva

 

RAK

Posao: Spremni ste na to da uvedete nove metode, kao i na to da proširite delokrug svojih aktivnosti. Upravo to će biti element koji će vam pomoći da nadmašite konkurenciju.  

Ljubav: Slobodni Rakovi počeli su da se viđaju sa osobom koju su nedavno upoznali. Međutim, ta osoba igra neku vrstu igre vruće - hladno. Razmirice za one koji su u vezi.

Zdravlje: Problemi sa skočnim zglobom.

LAV

Posao: Planete vam pružaju podsticaj da uvedete nove metode i najmoderniju tehnologiju u cilju veće efikasnosti. To će vam pomoći da ostvarite konkurentnu prednost

Ljubav: Srodnu dušu možete da upoznate preko posla ili na nekom putovanju. Lavovi koji su u vezi prolaze  kroz lep i harmoničan period. Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički cilj. 

Zdravlje: Problemi sa vratnim delom kičme.

DEVICA

Posao:  Ovaj period je povoljan za početak privatnog biznisa, kao i za to da se udružite sa nekim prijateljima ili poslovnim saradnicima i započnete nešto potpuno novo. 

Ljubav: Potrudite se da bolje upoznate osobu sa kojom ste rešili da uđete u vezu. U suprotnom, ubrzo može doći do razočaranja. Device koje su u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.

Zdravlje: Bolovi u lumbalnom delu kičme.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. JUN Rakovi će imati razmirice sa partnerima, Škorpije će se naći u

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

Posao: Ovaj period obeležiće rad na profesionalnom usavršavanju i program edukacije koji je neophodan za napredak u vašoj karijeri.

Ljubav: Moguća je ljubomora od strane partnera, pa je neophodno da ostanete hladne glave i mirno porazgovarate o svemu. Vage koje tragaju za svojom srodnom dušom, mogu da je upoznaju na nekoj zabavi u krugu svojih prijatelja.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

ŠKORPIJA

Posao: Aspekti u vašem polju saradnje ukazuju na mogućnost iznenađenja i preokreta u okviru vaše poslovne komunikacije. Tu može biti dosta neizvesnosti i nepredviđenih situacija. Preporučljivo je da razvijete daleko fleksibilniji radni plan.  

Ljubav: Možete započeti vezu sa osobom koja je dosta nestabilna i koja vam šalje protivrečne poruke svojim ponašanjem. 

Zdravlje: Nezdovoljni ste sobom.

STRELAC

Posao: Vaš privatni biznis i poslovanje ukazuje na atmosferu neizvesnosti koja dominira na ovom delu vaše poslovne scene.

Ljubav: Očekuje vas zajedničko putovanje s partnerom, i to na neku zanimljivu destinaciju. Vaša veza će dobiti na kvalitetu. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom i početak ljubavne veze na nekom putovanju.   

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. JUN Rakovi će imati razmirice sa partnerima, Škorpije će se naći u

Foto: privatna arhiva

 

JARAC

Posao: Ono što je posebno zanimljivo u ovom periodu je da čak možete da profitirate i kroz rizična ulaganja. Puni ste energije i direktno krećete u ostvarenje poslovnog cilja. 

Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa novom osobom i to u krugu prijatelja na nekoj zabavi. Jarčevi koji su u vezi potrudiće se da nadoknade propušteno vreme sa partnerom.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Nepovoljan aspekt može da doprinese tome da načinite krupan previd prilikom poslovnih odluka. U okviru vaše poslovne saradnje može doći do nesporazuma, potrudite se da rizične poteze svedete na minimum.

Ljubav: Atmosfera neizvesnosti i nesuglasica može da ispuni vašu porodičnu cenu budući da vrlo lako može da dođe do rasprave između vas i vaših ukućana. 

Zdravlje: Više se krećite.

RIBE

Posao: Planetrani aspekti u vašem polju komunikacije, pružiće vam odličan podsticaj za proširenje saradnje. Ribe koje se bave kreativnim zanimanjem ili IT tehnologijama mogu da postignu najveći uspeh.  

Ljubav: Veliki broj prilika za avanturu načiniće od Riba avanturiste koji zapravo i ne žele, da se vežu za jednu osobu. To može biti rezultat njihovih visokih kriterijuma.

Zdravlje: Umorni ste.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading