Svako reaguje drugačije: Evo kako horoskopski znaci doživljavaju raskid
Foto: Shutterstock

Ovan

Jako bolno preživljava rastanke. Uvek se trudi da ostavi utisak jakog čoveka koji je nesalomljiv. Ipak, kada dođe do raskida on je slomljen i zatečen kao da ga je neko polio buretom hladne vode. Tada kod njega preovlada ego i svim silama se trudi da to bukvalno niko ne vidi.. Spas ume da potraži u kojoj čašici više.

Bik

Jak zemljani znak kod kog je uvek smirenost na prvom mestu. Međutim kada je ljubav u pitanju tada postupa potpuno drugačije. Tada smirenost ne postoji, srce lupa ko ludo, bezbroj misli mu prolaze kroz glavu. Sumira utiske i počinje da pati u tišini svog doma. Tada jedino pušta u život najboljeg prijatelja iz detinjstva kome se otvara i od koga traži savet.

Blizanci

Večiti Petar Pan astrologije. Uvek je veliko dete u njemu. Kada su rastanci u pitanju duri se, ljut je i nije mu jasno kako njega/nju neko može da ostavi. NJega koji je uvek svuda, koga ljudi obožavaju, koga svi vuku za rukav. Ipak, kada se raskid desi pošto je Blizanac jednako komunikacija- tada piše SMS poruke, pisma i mejlove. Sve će uraditi da pokuša da vrati partnera. Retorika je kod njega jača strana.

Rak

Jako pati kada su rastanci u pitanju, pa makar to bilo i razdvajanje na nekoliko dana zbog npr.službenog puta. Kada se desi prekid ljubavne veze i kada partner ode od Raka on se tada prepusta kafanama, ljudima ispod njegovog nivoa. Pati u tišini. Njega/nju ne zanima šta će svet da kaze već poćinje da sanja kako se ljubav njegovog/njenog života opet vraća u njegov život ili je mašta usmerena na potpuno novu ljubav života.

Lav

Prvak sveta u patnji! Ali na dostojanstven i arogantan način. Kada se Lavu desi raskid on tada oblači najleše odelo ili haljinu i odlazi u poznati najskuplji klub gde uživa za šankom. Duša mu se raspada ali ni za živu glavu to ne pokazuje. Flertuje, ima romanse za jednu noć i čeka svoju srodnu dušu da nađe put do njegovog srca.

Devica

Detaljna i proračunata uvek i zauvek. Kada je ljubav u pitanju njoj nije strano da ulazi u vezu zbog koristi. Takva je i kada je raskid. Veoma je lukava i napraviće takve okolnosti da će izgledati kao da je partner nju ostavio a zapravo je ona njega. Čim nema računicu bilo materijalnu ili ljubavnu Devica odlazi.

Škorpija

Najbrutalniji raskidi su kod Škorpije. Ona ima u sebi dva sveta. Svetlo i tamu. Kada voli ona je svetlo kada ne voli ona ostavlja i tada je tama. Ni u snu da vam nije palo napamet da vi ostavite Škorpiju. Ako to učinite pripremite se na najstrašniju osvetu. U stanju je da se posveti samo vama i da vas uništi.

Strelac

Kao i Blizanci večita deca astrologije. Kad se raskid desi, Strelac neće biti utučen. On će pokušati da stvori širu sliku odnosa, da analizira greške i tada će na filozofski način doći do razloga zašto je veza pukla. Tada je on miran, ima sliku u svojoj glavi i nastavlja dalje.

Jarac

Jarčevima prosto nije jasno kako njih neko može da ostavi. NJih koji će za voljenu osobu da učini sve, daće sigurnost, i finansije. Radiće preko svojih kapaciteta samo da zadovolji partnerovu potrebu. Kada dođe do raskida, tada pragmatični Jarac odlazi u svoje emotivne dubine i nije ga strah da potrazi savet od stručnog lica.

Vodolija

Kada je ostavljena ona trči kod prijatelja, po kafićima i klubovima. Svima prica o svom ljubavnom krahu ali nikako sa partnerom. Ona koja lako gubi fokus i ne shvata da je baš zato i ostavljena jer partner nikada ne može da ukapira do kraja njene planove, želje i potrebe. Kada se dozove pameti ona je u stanju da čeka i čeka dok se ne ukaže prava prilika i tada razgovara sa partnerom.

Ribe

One pate očima. Ne postoji emotivniji i tužniji pogled od pogleda Ribe kada je ostavljena. Ona raskid doživljava kao smak sveta. U njenoj realnosti tada je svet stao. Pati tiho u galonima suza u svojoj sobi iza zaključanih vrata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading