Jelena i Ivan
Foto: Alo/Alo

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević danas važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, ali malo ko se seća da su 2009. godine naglo prekinuli svoju vezu.

Kao razlog za razdvajanje oboje su istakli pritisak medija, a pevačica je svojevremeno otkrila kako je počela njihova ljubav, ali i šta se desilo nakon raskida.

- Upoznali smo se na Đurđevim stupovima, snimao se jedan humanitarni spot. Tu je bilo naše zvanično upoznavanje, iako Ivan kaže da me je do tada upoznao tri puta, ali ja se nisam sećala. Uvek je bila neka gužva i bili smo na „zdravo“. Međutim, tada smo baš snimali kadrove zajedno, ali se nismo tu zaljubili. Prošlo je čak godinu i po dana do momenta kada smo započeli vezu - ispričala je Jelena.

- Ja analiziram stvari do tančina. Pitam se uvek kako je to tako i zašto. Ta kontrola me ubi! Takva sam i u ljubavi. Kada smo počeli da se zabavljamo on je odmah predložio da se uzmemo, ali meni nije bilo jasno kako sve to može tako brzo. Čak nekoliko godina mi je trebalo da shvatim da on to ozbijno misli - priznala je Jelena.

Jelena i Ivan

Alo

 

Iako su važili za jedan od najskladnijih parova, 2009. godine su ipak odlučili da nakon godinu dana veze rešili da na svoju ljubav stave tačku.

Kako je otkrila, baš nakon njihovog raskida ona je odbila da snimi pesmu "Da mi je da mi se vrati", kako ne bi ispala jadnica. 

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ - ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala: 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčič

Printscreen

 

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“ - ispričala je pevačica nedavno za domaće medije.

Međutim, ubrzo su shvatili da su pogrešili.

- Kad smo ponovo otpočeli vezu, posle kratkog predaha, nekako je sve išlo svojim tokom. Jednostavno, to se tako dešava, razumeju me parovi. Može da dođe do razdvajanja i mimoilaženja, ali kada su prave stvari u pitanju čovek ne može da pobegne od onoga što mu sleduje. I mi smo imali sreće da kad smo poželeli porodicu, odmah smo to i dobili. To ne može da se planira - objasnila je pevačica za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading