MILJANA IMA TELEFON U ZADRUZI? Jedna stvar je odala Kulićevu da je prekršila najstrožije pravilo Zadruge, ovo niko nije očekivao
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić trenutno prolazi prolazi kroz pravi ljubavni rolekoster u rijalitiju "Zadruga" od kako se na imanje uselio Bilal Brajlović s kojim je pao poljubac, zbog čega je Bebica doživeo emotivni slom, a dodatno joj se život zakomplikovao kada je primila vesti da njenom ocu Siniši nije dobro.

Kako je svima poznato, u rijalitiju Zadruga, učesnicima nemaju nikakav kontakt sa spoljnjim svetom, osim poziva koje im dozvoli produkciju putem govornice, a za koji moraju da izdvoje novac od svog nedeljnog budžeta.

Pored poziva, dodir sa spoljnjim svetom imaju i preko poklona i stvari koji im stižu od podrške i najmilijih, ali čak i tada poruke ili ceduljice nisu dozvoljene u Beloj kući.

MILJANA IMA TELEFON U ZADRUZI? Jedna stvar je odala Kulićevu da je prekršila najstrožije pravilo Zadruge, ovo niko nije očekivao

 

 

S toga je sve šokiralo obaveštenje koje je stiglo svima koji imaju broj od Miljane Kulić.

Miljana Kulić se pridružila Viberu - pisalo je u notifikaciji.

Jedina druga opcija je da možda Siniša ili neki drugi član njene porodice koristi Miljanin telefon u Nišu ili je možda privremeno napustila "Zadrugu" baš zbog njenog oca kojem se zdravstveno stanje pogoršalo i došla do telefona.

GRLJI LJUBAVNICU I OGOVARA ŽENU Zvezdan se osamio, pa sa Lepim Mićom psovao i vređao Anu i Zoricu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

26.02.2023 15:36

Ona i Marija su uvek imale mob.telefon. Niste valjda tek sad shvatili? Marija u apartmanu ima sve, i na tv čita komentare, i vesti na šoubizu. Bruka i sramota od Mitrovića.