RAFALNA PALJBA Zadrugari udarili na Miljanino ponašanje i šaltanje sa Zole na Bebicu
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Dušica Jakovljević vratila se u Belu kuću nakon pauze za reklame, a zadrugarima je prikazan sledeći prilog. Oni su imali priliku da vide suze Miljane Kulić i priznanje da je odnos sa Nenadom Macnaovićem Bebicom bio čist inat Lazaru Čoliću Zoli.

- Ja sam sedeo tu, ona je pričala da ne može više da pravi od sebe, da izvinite na izrazu, k*rvetinu. Mi smo je posavetovali da gleda sebe jer to je bilo posle žurke i ona je zbog toga što je bilo sa Bilalom rekla da od sebe pravi k*rvu, a posle toga se smirila i evo je zdrava i živa - komentarisao je Boki.

RAFALNA PALJBA Zadrugari udarili na Miljanino ponašanje i šaltanje sa Zole na Bebicu

undefined

 

- Ja nisam pričao sa njom, može da se ponaša kako hoće jer je slobodna. Ja ne podržavam preljubnike i ne mogu da razumem, ako si sa jednom, budi sa jednom. Ona verovatno ima više iskustva u svemu - dodao je Marko Milovanović.

- Sad je priznala da je inat, mislim da je ego najveći problem. To ide u nedogled i to je problem sa parovima što se takmiče. Ona na kraju shvati i iskreno se pokaje kad shvati da ide na svoju štšetu, ali to je jaće od nje. Čim parovi krenu da se takmiče u negativnom to je veliki problem - komentarisao je Smiljić.

- Izvini, sa kim je ona u paru, pošto ja ne mogu da pohvatam? Ako možeš da mi kažeš da bih mogla lakše da komentarišem - odbrusila je Sanja.

RAFALNA PALJBA Zadrugari udarili na Miljanino ponašanje i šaltanje sa Zole na Bebicu

 

 

- Svačija i ničija - poručila je Miljana.

- Bilal mi sad kaže da insistira da dobije Rajsko ostvro sa mnom i da dokaže neke stvari. Ja nemam problem i složiću se sa njim. Neka dokaže dečko - pričala je Maja.

- Ja nemam problem, ali ona laže. 10 puta mi je rekla da pitam da idemo. Ja sam rekao ako odemo i ništa se ne desi da me ne uzima u usta - pravdao se Bilal.

PONOVO SVAĐA Aleks zamerila Caru izlaganje o Miljani, Vračevič morao da se umeša i spreči ESKALACIJU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading