GRLJI LJUBAVNICU I OGOVARA ŽENU  Zvezdan se osamio, pa sa Lepim Mićom psovao i vređao Anu i Zoricu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića prenuo je Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić svađu koju je imao tokom "Igre istine" sa Zoricom Marković i Anom Ćurčić.

-Vanbračna zajednica je sveto pismo kad je ona u pitanju, Zorici sam svašta rekao. Rekao sam da nisu iskreni, a ona skuplja poltrone. Prozivao sam ih, nisam dao jedno slovo da kaže sat vremena - hvalio se Lepi Mića koji je i sam do skoro najstrožije osuđivao prevare.

-Je*em ih usta. Oni mogu samo da kažu da sam uradio to što sam uradio - govorio je Zvezdan.

-Ja sam prošle godine podržao Dalilu, a napao je zbog Dejana. Sad Zvezdana napadam, a ako njoj to ne odgovara, to je njen problem. Kad sam pričao za trulež bio sam u pravu, kao i za prevare. Za mene ništa niste uradili, volite se i tu ima emocije, ne mogu da podržim tebe i Zvezdana. Ja sam loš, okej. Ani sam rekao kad izađe napolje da će da vidi ko je šta pričao. Marija Kulić je sinoć pozvala Anu, a meni kaže Zorica: "Vidi Kuliće sad hoće da budu dobre sa njom". Ja njoj kažem da se sa njom takmiče ko će njoj da se približi. Vaš odnos je vaš i ja ću da formiram mišljenje kad čujem sve, a moje je šta ću da kažem. Ja za nju neću reći ružno slovo u životu, a ovo će da shvati kad se sve završi. Zvezdanu nisam predlagao devojke i slao ga u izolacije, nego tvoja prijateljica - dodao je Mića.

-Boli nju k*rac, ona je odavno prevazišla svaku granicu normalnog - govorio je Zvezdan.

OVO JOJ NEĆE OPROSTITI Zvezdan Slavnić pobesneo nakon što je čuo njene reči, ne krije da je u šoku

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading