"DEBELA SVINJA, NAJGADNIJA S KOJOM SAM BIO!" Raskrinkan Bebičin JEZIV PLAN, planira da nasamari Miljanu i uzme joj sve pare, ALI TO NIJE SVE, ŠOKANTNO!
Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica navodno je bio sa Miljanom Kulić u vezi samo zbog novca i osmislio je na koji način će sve da pokupi za sebe.

On navodno ima i stalnu devojku, 20-godišnjakinju iz Požarevca, koju voli i koja je zajedno s njim u paklenom planu iz koristi.

Printscreen Zadruga

- Bebica nikada nije voleo Miksi, nije osećao čak ni prijateljsku ljubav. Ona je za njega sprdnja i tema za ismejavanje kada je s prijateljima. Svi su bili u čudu šta on traži s njom, dok im nije objasnio da je u pitanju šarena laža za opstanak u javnom svetu, ali i priliv novac za egzistenciju. On nema empatiju ni prema svojoj deci, a kamoli prema njoj. Muze je za pare jer on dinara nema. Miksi sve finansira kada su njih dvoje u pitanju. I zajednički stan i sve što se tiče života. Ona je njega ovlastila da sve pare koje ima idu na njegov račun jer mu slepo veruje. Miksi misli da će te pare da odu za izgradnju njihove zajedničke kuće, ne sluteći kakav on ima plan za nju - rekao je izvor blizak učesniku Zadruge.

- Miljana je tako i prilikom potpisivanja novog ugovora za Zadrugu 6 dala njegov račun, a ne svoj. Mislila je da je sigurnije nego da novac bude kod Marije jer joj je ona već nekoliko puta uzimala sav novac za sebe: "Ja samo njemu verujem jer me on voli. Nikad me ne bi izdao. To je čovek za koga bih ja ruku u vatru stavila. On nije kao Zola, on je od boga dar" govorila je Miljana u našem društvu. I ne sluti, jadna, da gaji zmiju u nedrima i da on trpi sve samo zbog para i slave. Na konto nje je napravio rijaliti-ime i samo zbog nje egzistira. Kad nije s njom, on ne postoji. Već joj je pokupio silne pare, da nije bilo njene operacije u Istanbulu, nikad ne bi video tu svetsku metropolu - otkriva izvor blizak Bebici.

Printscreen Zadruga

- Bebica čeka da pare budu uplaćene, pa će da je šutne i nastavi život sa sadašnjom devojkom, koja je po struci kozmetičarka: 'Debela svinja misli da ja nju volim, da mi se dopada. Kome Miljana, sprdnja Srbije, može da se dopada?! Cela njena porodica je nenormalna. Moram da joj uzmem pare, pa da je šutnem zauvek. Ona je najgadnija žena s kojom sam bio - rekao je Bebica jednom u pripitom stanju. Oni će da troše i baškare se s parama Miljane Kulić. Ona nije ni svesna kakav joj se pakao sprema i da će ostati bez dinara. Ta kozmetičarka je već isplanirala da otvori salon od tih para. Bebica joj je sve to obećao. Ona je iste fele kao on - završava svoju ispovest.

NAŠ RIJALITI UČESNIK UPRAVO DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NEZGODU Auto potpuno UNIŠTEN, u njemu bio i njegov otac, HITNO HOSPITALIZOVANI

Komentari (0)

Loading