NAŠ RIJALITI UČESNIK UPRAVO DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NEZGODU Auto potpuno UNIŠTEN, u njemu bio i njegov otac, HITNO HOSPITALIZOVANI
Rina

Stefan Mihić, bivši učesnik Zadruge, koji je prošle godine diskvalifikovan, trebalo je večeras da gostuje u jednoj emisiji.

Stefan je doputovao u Beograd iz Dubaija kako bi video svog oca i kako bi došao u emisiju, međutim pred sam početak emisije doživeo je saobraćajnu nesreću.

NAŠ RIJALITI UČESNIK UPRAVO DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NEZGODU Auto potpuno UNIŠTEN, u njemu bio i njegov otac, HITNO HOSPITALIZOVANI

Printscreen

 

Stefan se odmah javio te poslao fotografije havarisanog automobila, te je rekao da se dobro oseća, kao i da je udario glavom o šoferšajbnu, da je policija na licu mesta, ali i da je njegov otac prošao nepovređeno na svu sreću:

- Dobro sam, policija je na mestu upravo došla. Udario sam glavom, tata je dobro. Mnogo mi je žao, uvek kad dođem, neki maler me potera, ne znam šta se dogodilo, stvarno sam hteo da Vas ispoštujem i Vašu emisiju, jako mi je žao, ali mi je najbitnije da smo svi dobro - rekao je Stefan i dodao:

- Dobro smo, ne treba nam Hitna pomoć. Uvek u Beogradu se desi nešto naopako, stalno neki stres, što me veže za Beograd. Uglavnom dobro smo - zaključio je Stefan.

RASKRINKAN ZVEZDAN SLAVNIĆ Sve vreme igra rijaliti i koristi Anđelu, iza njenih leđa muva druge devojke!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading