MI JEDNO PLANIRAMO, A BOG NAM SE SMEJE Aleks progovorila kako bi reagovala kada bi videla Dejana na vratima, skandal
Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević predala je "štafetu" Ivani Šopić, koja je na samom startu porazgovarala sa Aleks Nikolić o njenom raskidu sa Dejanom Dragojevićem, pobednikom pete sezone "Zadruge".

- Aleksandra, danas smo se družile, ali smo više usputno pričali o dešavanjima oko tebe. Tvoj raskid sa Dejanom Dragojevićem je obeležio tvoje učešće u "Zadruzi 6". Kakve su tvoje emocije prema Dejanu trenutno, da li uopšte postoje - pitala je Ivana.

Printscreen

 

- Trenutno nemam emocije prema njemu, ne znam kako se to desilo, ali desilo se. Daljina je učinila svoje, imala sam vremena da razmislim o svemu. Čim je meni prijao drugi muškarac, to je samim tim bila prevara. Bolje da sam rekla, nego da sam ćutala. Ne znam kako bih objasnila, znam ja šta mi se dešava, ali kao da ne prepoznajem sebe. Mi jedno planiramo, a Bog nam se smeje - rekla je Aleks.

- Rekla si da si čula da je on predao, šta je predao - pitala je Aleks.

- Obaveštena sam da je predao moje kartice i moj telefon kod moje najbolje drugarice, kao i šifre od Instagrama i jutjuba. Eto, javljeno mi je to, to je nešto što me je brinulo. Nije to sada zato što sam mislila da će da mi potroši pare i da će nešto da mi radi sa Instagramom, samo sam htela da se to preda Ireni, jer on više nema obavezu prema meni, jer zvanično nismo zajedno - rekla je Aleks.

- Imala si dosta poverenja u njega, a čudno mi je, s obzirom da si ti rekla da su ti stizale fotografije sa njegovim bratom Davidom. Zašto si ćutala i prećutkivala to - pitala je Ivana.

- Što se tiče tih situacija, on je otišao sa svojim bratom Davidom na letovanje, ali se nisam osetila poželjno. Želela sam da ga pustim da ode sa svojim bratom. Stizale su mi fotografije sa nekim devojkama iz nekih klubova. Neću ja njega da krivim ni za šta, ja sam ta koja je odlučila gde će sa svojim emocijama. Naravno da nije bilo idealno, imali smo svađice i ostalo, ali da, bile su to fotografije - odgovorila je Nikolićeva.

- Da me je prevario ne, ali da se slikao u nekom apartmanu sa nekom devojkom koja je ista kao njegova bivša žena, pa se on ogradio da nema ništa sa tom devojkom. Kažem i treba da putuje, ne znam da li me je prevario i šta je radio, on mene vidi, ja njega ne - rekla je Aleks.

- Kako komentarišeš to što mnogi pričaju da je tvoj odnos sa Carem inat prema Dejanu? Je l' iskrena ili je inat? - pitala je Ivana.

- Nije inat, a što se tiče od ove situacije od letos, bilo bi glupo da teram inat. Imam osećanja prema FIlipu, nikada ne bih radila nešto tako - rekla je Aleks.

- Je l' strahuješ od toga šta bi se desilo kada bi ugledala Dejana na vratima Bele kuće - pitala je Ivana.

- Ne bi mi bilo svejedno, uradila sam šta sam uradila sa osobom sa kojom sam uradila. Tu bi bile svađe i rasprave, kad zodijak krene da rešeta, to je zeznuto. Ako dođe nek dođe, znam da se nećemo miriti, ali mi ne bi bilo svejedno, jer je to neko koga sam volela. Ja ne znam više šta pričam, sve tripujem da ću da se probudim sutra i da će sve biti isto - rekla je Aleks.

- Mnogi komentarišu to da si se sama odrekla pobede u rijalitiju i pozicije favorita, da li je to tvoj poraz - pitala je predstavnica.

Printscreen

 

- Ja nisam ćutala na neke stvari zarad tog prvog mesta. Bitnije mi je da radim šta se meni radi, a ne nešto isprogramirano zarad te pobede. Ja sam mogla ovde da konemtarišem, sedim i budem devojka Dejana Dragojevića, svesna sam da bih tako pobedila. Postoje ljudi koji me vole i pre Dejana i ne kao Dejanovu devojku. Da, pomislim da sam glupa što sam ulazila u odnos sa Carem i izigrano. Ali opet kažem, ja sam sama sebi to napravila - rekla je Aleks.

- Da li si sigurna da ti se ne bi vratile emocije prema Dejanu, kada bi ušao - pitala je Ivana.

- Ja sam sinoć poskidala čestitke, moje i Dejanove slike iznad kreveta, ostao mi je još bademantil. Nije mi bilo svejedno, prošli smo dosta toga, prihvatila me je njegova porodica, moja mama je njega prihvatila. To je kraj, to je puklo, ne bi mi se vratile emocije. Što se tiče Filipa, sa njim ništa neću planirati, jer vidim neke stvari - rekla je Aleks.

CARA ČEKA PAKAO U ZADRUZI Filipa vuče prokletstvo iz kuće!

Komentari (0)

Loading