LJIGAVAC NEZAHVALNI Vendi bez dlake na jeziku osudila Filipa Cara, pa prognozirala da će Aleks da završi sa Zvezdanom, šok
Foto: Dejan Briza

Kako su se Filip Car i Aleks Nikolić, od dana njegovog ulaska, zbližili više nego ikad, pa čak i poljubili, Dejan Dragojević je javno ostavio Nikolićevu zbog svega.

Ovim podovom oglasila se bivša učesnica "Farme" i pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je ovaj put prokomentarisala da li vidi budućnost ovog odnosa, ali je i prognozirala šta će se tačno desiti.

LJIGAVAC NEZAHVALNI Vendi bez dlake na jeziku osudila Filipa Cara, pa prognozirala da će Aleks da završi sa Zvezdanom, šok

E-stock

 

Kada je reč o budućnosti Cara i Aleks, oni još nisu ozvaničili vezu, ali sve ide ka tome, kakav je Vaš sud?

- To je najvažnije pitanje. Hajde da budemo proroci (smeh). Pošto Car zna suštinu. On ima averziju od nje! Ona da nešto zna, ona nikada sebi ne bi dopustila da bude sa njim, on nju nije ni pogledao prošle sezone. Caru se sada prevrće želudac. Ostvario je munjevitom brzinom ono što je hteo, zbunjen je. Njemu, pošto je on igrač, njemu se sada uvrću creva od nje. Ima averziju prema njenoj gluposti, praznoći, oni nemaju o čemu da pričaju. Totalan prazan sendvič! On je već dobio taj najveći zalogaj, a to je tema, a tome se nije nadao. Ogradio se u startu, pa će tako da je voza i da je voza, neće biti u vezi. Ne mislim da neće spavati, on neće ni jednog trenutka biti u vezi sa njom. Imaće se*s, ali neće biti u vezi, to je ključna stvar! - rekla je ona i dodala:

BILAL IDE NA HITNU OPERACIJU Brajlović izveden sa imanja, obezbeđenje ga čuva u bolnici, ovo su svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading