CARA ČEKA PAKAO U ZADRUZI Filipa vuče prokletstvo iz kuće!
Pink printskrin

Filip Car i Aleksandra Nikolić su danas prekinuli svoj odnos u Zadruzi. Podsetimo, Aleksandru je Dejan Dragojević ostavio zbog njenog prisnog odnosa sa muškarcima u Zadruzi.

Sada se za medije oglasila numerolog, koji je predvidela Caru pakao u Zadruzi, te napomenula da je videla i neka porodična prokletstva u njegovoj kući.

CARA ČEKA PAKAO U ZADRUZI Filipa vuče prokletstvo iz kuće!

Pink printskrin

 

- Strogo mu je zabranjeno sa moje strane da ulazi u ljubavne priče sa Milicom i sa Majom. Vidim da je to ispoštovao. Ali on je nemiran, epicentar dešavanja tamo, ovo sa Aleksandrom, o tome u principu nismo pričali. Očekivano je za mene, a i za njega, jer on negde mora. On je strastven, voli žene, to svi znamo. Tako mu je aspektovan ovaj kraj godine, početak sledeće, a i cela sledeća dok je u rijalitiju, da je zaista i kao komentator i učesnik vrlo zanimljiv. Znamo sami kako se završila priča sa bivšim ljubavima, svako je izašao sa malo novca. Mi smo radili na njegovom samopouzdanju i samokontroli, koja vidim da mu popušta, on je prosto takav. On je Devica, tu njega niko ne može ni u šta da ubedi. Ja sam probala, danima priča o meni, rekoh: "Čekaj da uđem kod ovog čoveka u Rajski vrt, da mu donesem sveću". Čuću se sa Brunom da dođemo za Novu godinu - priča numerološkinja.

JANJUŠ U SVOM STILU Nakon javnog raskida Aleks i Cara oglasio se Janjušević: Kladio sam se da će uspeti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading