MOGAO SI PORODICU DA ZAVIJEŠ U CRNO Haos u Beloj kući zbog Nece, Super Cveta mu sasula sve u lice, a onda se ubacio i Miki
Printscreen

Emisija "Nominacije" je u toku. Između Nece Lazića i Jelene Golubović su birali Super Cveta i Adam Labunski.

- Ne bih mogla da kažem da je Neca zao i pakostan, on je socijalno neinteligentan i nesvestan posledica svog ponašanja. Nejgovim ishitrenim ponašanjem nije mogao da dovede svog brata od diskvalifikacije i zavio time svoju porodicu u crno, nego bi Peca bio krivično gonjen za svoje delo. Opravdavaš se time što si srčan, a to nije opravdanje za vređanje, uriniranje i slično. Budi dosledan, imaj dostojanstvo. Što se tiče Pece ne mislim da ste slični, treba da se ugledaš na njega, ali ne i da imaš temperament kao on - rekla je Cveta.

Printscreen

 

- Ti si kontradiktorna onda. U odnosu na većinu ljudi, ja sam gore, a oni dole - rekao je Neca.

- Kad budu delili nasledstvno Neca će Pecu da zgazi traktorom i samo svinjac da mu ostavi - rekao je Ivan.

- Necino ponašanje proizlilazi iz nečega što je proživeo u životu i on mi je to pričao - rekla je Matora.

Printscreen

 

- Ti kažeš da mi ne znamo podpriču tvojih ishitrenih reakcija, a ne znaš ti našu podpriču kad nas napadneš i vređaš. Ti kad se ponašaš nebulozno i neuračunjivo to je afekat. Mislim da se čepiš određenim ljudima. Što se Jelene tiče, ja sam drugarica nekoga sa kim je ona imala konflikt i mislila sam da ćemo imati raspravu zbog toga. Mi u 90% vremena ne znamo gde ona gleda, a ne šta priča. Užasno je subjektivna. Svako njeno izlaganje se završava o Urošu Ćertiću. Užasno je što si mu vređala dete kad ti je uvredio baku, to nije ista težina. To je živa i mrtva osoba - rekla je Cveta.

- Oko za oko, zub za zub. Ti si glupa ako praviš gradaciju u tako lošim stvarima. Oba su jako loša - rekla je Jelena.

- Odvratno sa Uroševe strane, ali sa tvoje je gore. Nije isto po zakonu. Moraš da vratiš istom merom. Nije isto da ti neko lupi šamar, a ti ga prebiješ, ti si kriva - rekao je Miki.

Printscreen

 

- Tebe boli ono što je istina o tebi. A ti si Neco ljudsko govno, zašto diraš mog psa, odgovori mi lepo. To je tvoja nemoć i mene, za razliku od tebe, narod voli - rekao je Ivan.

- Ti više voliš psa nego svoje dete. Ti si loš čovek- rekao je Neca.

- Jelena nije ispunila očekivanja koja smo imali, ona samo ustaje kao kontraš za Ćertića. Poslaću te u izolaciju - rekla je Cveta.

Printscreen

 

- Neco ako je ovo sve laž, ti ćeš pobediti kao poštenjačina - rekao je Miki nakon Necine svađe sa Adamom Labunskim koji je poslao Necu

SVAĐAŠ SE KAO ŽENA Ceo crni sto udario na Necu, Petrući mu poručio ovo, a onda je ocrnio Jelenu

Komentari (0)

Loading