PRIZNAO KOLIKO MU MAJA ZNAČI Uroš Ćertić više nije mogao da ćuti, rekao šta mu je na duši
Printscreen

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Urošu Ćertiću.

Naime, Uroš je dao svoj sud o Maji i Zvezdanu, te je odlučio koga će poslati u izolaciju.

Printscreen

 

- Kad pogledam ovog momka ne mogu da ne vidim njegovog oca koji je stvrno legenda. Po meni se on rodio sa još boljom genetikom. Po meni od pripada timu iz snova, igrača kojih većinom poznajem. Dokazao je da je stvarno pravi šmeker, muškarac i što cenim, veran muškarac. Ovo je bilo smešno i ciljano da se neko drugi sabotira, Maja. Ko treba da zna, zna da se on ne bi naježio i da je minus 30. Ja sam ga naravno upozorio da ona možda hoće da izvuče neku priču. Mislim da se Maji takvi šmekeri sviđaju, koji imaju zaštitinički stav, koji su opasni, lepi, muževni, a ne samo lepi, a pre svega pravi muškarci. Ne postoji razlog, pa i da ga ne znam, da njega pošaljem, a stvarno je opravdao očekivanja njegovih kod kuće. Ja kad pogledam u njega setim se Srpske Nove godine u Torontu, kad je nastupala pokojna Ksenija Pajčin. Ja se uopšte ne impresioniram životom koji je živeo. To što on ima testise veće od pola grada i to što je pravi muškarac, više bih voleo da je bio u sportu, kao ja. Nisam impresioniran, ali vrlo poštujem. On je ozbiljno ime, koje nije palo u senku prezimena svog oca - pričao je Uroš o Zvezdanu.

- Što se tiče Maje, ozbiljan rijaliti igrač, proračunata, luckasta, Blizanac... Takvi smo ti mi, samom pojavmom iritira i nabija komplekse. Vrti se rijaliti dosta oko njega, ali opet pravi pogrešne izbore. Marko je vrteo tri devojčice, a ona je vrtela svo četvoro. Čim je videla da on nju uplašeno zapitkuje, trebala je odmah da zna. Po meni nije trebala da mu da šansu. Više strasi i energije ima između mene i Miroslava Pržulja nego njih - nastavio je Uroš.

Printscreen

 

- Šta misliš šta je njen izbor - pitao je Milan.

- Neko ko je siguran, zadovoljan, uspešan, veran, a opet baraba. Po meni Marko nije zreo, hrani ego menjajuči devojčice. On nije mali, jako je kulturan i ne vređa. Maju gotivim i drago mi je da opet jedno drugom kažemo "dobro jutro". Ja ću uvek da stanem na njenu stranu kad je u pravu, a kad nije prećutaću. Ja nju stvarno gotivim, prija mi, luda je. Ja nikad ne mogu svog prijatelja iz spoljnog sveta da pšaljem, izvini Majo - nastavio je Ćertić.

MILICA RAZVEZALA JEZIK Veselinovićeva žestoko oplela po Maji Marinković

Komentari (0)

Loading