MILICA RAZVEZALA JEZIK Veselinovićeva žestoko oplela po Maji Marinković
Printscreen

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Veselinović.

- Maja i ja smo imale konflikte - započela je ona.

Printscreen

 

- Rekla si: "Kakva budala, neće da ode iz kreveta" - dodao je Milan.

- Nije se mislilo na Maju, nego na Anitu. Rekla je mišljenje o meni, rekla sam i ja o njoj. Nisam htela da izbnosim mišljenje o njenoj vezi sa Marko, juče sam joj rekla da mi je žao što se sprda. Maja kad je zaljubljena ne postoji vreme, mora sve i odmah. On se njoj možda svideo, fizički su privlačni i on i ona, ali ništa više od toga. On je ćutao, ali znao je on šta radi. Nadam se da to ćuti da se samo pravi da ništa ne zna. Ona i ja ne možemo da funkcionišemo verbalno, ona ne može dugo da izdrži, uglavnom krene da nasrne. Mislim da voli Cara i da čeka Cara, ja vidim njen pogled. Videla sam prošle godine kako se ophodila prema njemu, a vidim i sad kad se spomene njegovo ime. Maja i ja se ne družimo, spustili smo loptu. Ako dođe do sukoba nije mi problem da joj odgovorim. Prema Zvezdanu imam od samog početka poštovanje. Jedenom je bio drzak, kad je rekao da neke stvari moram da postavim na mesto. Znam da je bilo dobronamerno. Od mene ćeš uvek imati poštovanje. Pošto postoji poštovanje, naravno šaljem Maju - rekla je Milica.

Printscreen

 

- Ona je meni skroz kul. Ja joj ništa ne zameram, sve je lepo rekla. Što se mene tiče imaju moj blagoslov - dodala je Maja.

NISAM BIO ZALJUBLJEN U NJU Marko Marković žestoko opleo po Maji, ona mu nije ćutala

Komentari (0)

Loading