NISAM BIO ZALJUBLJEN U NJU Marko Marković žestoko opleo po Maji, ona mu nije ćutala
Printscreen

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi Milan Milošević. Potrčci ove nedelje su Zvezdan Slavnić i Maja Marinković. Naredni jer nominovao Marko Marković.

- Ovako, Zvezdan je neko koga sam ovde upoznao, on je kvalitetna osoba, čvrst muškarac, pametan je. Jedino što mu zameram jeste jer me pobedio dok smo se rvali rukama ovde. Najlepše mišljenje imam o njemu, tako će i ostati. Poznanstvo sa Majom datira od Zadruge 2, samo joj zameram što meni nije rekla diretno šta ima i šta mi zamera - rekao je Marko.

Printscreen

 

- Da li te je pogodilo ono što je rekla Ša, da izađeš iz kreveta -upitao je Milan.

- Nije me pogodilo, ali joj zameram jer mi nije rekla. Ono što je bilo među nama je dopadanje, daleko od zaljubljenosti. Ne mogu da pošaljem Zvezdana, šaljem Maju - rekao je Marko.

Printscreen

 

- Za srce me je ujeo, sve stoji ovo što je rekao i bilo bi merodavno, da nije poslao mene, ali je ovim pokazao da ga je pogodilo sve. Juče sam pričala sa Stefanovićem i rekla mu da ako načini Marko neku grešku, definitivno je kraj, to se na kraju obistinilo. Nismo imali intimni odnos, preterane dodire, nisam htela da dozvolim sebi da odemo do neke granice koja vodi ka nečemu više. Ne zameram Marku, ali je mogao da ispadne veći šmeker. Rekao je da su bile obostrane simpatije, čim je mene pitao šta bi bilo kada bi ušao DF - kazala je Maja.

OVA RIJALITI ZVEZDA NAPUSTILA SINA Njen rođeni brat izbacio novinare iz kuće, a ona krije mračnu tajnu

Komentari (0)

Loading