KRISTIJAN IMA PLAN Golubović rekao da se vraća u Zadrugu, Ćertiću se ne piše dobro
E-stock

Kristijan Golubović gostovao je u emisiji Puls Srbije, gde se prvi put oglasio povodom diskvalificije i naveo kroz šta je prošao u zatvoru.

Međutim, voditelja Ivana Gajića interesovalo je da li Golubović ima želju da se vrati u rijaliti, ali i kako bi se zapravo ponašao u njemu.

Pink printskrin

 

- Stvari su sad izašle iz toka. Mislim da bi sada bilo fer iz razloga zbog kog sam izašao i dao vaspitan ukor Urošu, da Pink napravi izuzetak i kaže "vrati se nazad i ovaj put ga edukuj verbalno". Ja mislim da kada bi me vratili, ja bih 24 časa bio muška Miljana Kulić Urošu Ćertiću do kraja rijalitija - rekao je Golubović, pa dodao:

Pink printskrin

 

- Znači maltretirao bi ga od prve do poslednje sekunde rijalitija, a trebalo bi da znaju da ja imam 3. stepen insomnije i da mogu 10 dana da ne spavam. To čak ne može ni konj. Toliko bih ga forsirao da bi se ovaj rijaliti do kraja nazvao "Kristijanova insomnija" - dodao je Golubović.

MARKO NIJE INDIJANAC KAO MAJINI BIVŠI Tijana Ajfon bez dlake na jeziku o odnosu Maje i Markovića, a ovo je poručila Zvezdanu

Komentari (0)

Loading