BUDI MUŠKO Miljan Vračević i Miki Đuričić Marku Markoviću poručili ovo, gori Bela kuća
Printscreen

U toku je emisija "Izbor potrčka" sa Milanom Miloševićem, a priliku da komentarišu su doboili Miki Đuričić i Miljan Vračević.

- On kad je došao dečko, rekao sam mu da je mogao, mislim da je imao ambiciju da peva na Zadrugoviziji. Kad je Maja odlučila da peva "Puca, puca", ja sam se našalio, da je on otpevao, verujem da bi ružičasta kutija bila njegova. On dolazi tamo, vidite na šta ličim, ne znam da se obučem, oni su njemu tamo rekli da se nije dobro obukao, momak koji je izašao tamo, Maja je izdominirala. Maja i ja smo ušli u neku tenzičnu komunikaciju, jer je već par zadrugara počelo da ponavlja da sam ja njihov prijatelj, a od drugih neprijatelj - rekao je Miljan.

BUDI MUŠKO Miljan Vračević i Miki Đuričić Marku Markoviću poručili ovo, gori Bela kuća

Printscreen

 

- Ružno mi je da kažem da laže, ali kad mi je prvi put objasnio, tu je stala svaka moja šala. Ti mene trpaš svakodnevno ovde. Ti meni da si tako rekao, tu bi istog momenta stalo i njoj bih objasnio isto - rekao je Marko.

- Neprirodno je da ja šetam sa vama dvoma. Dok si imao tri, četiri drugarice, ja sam se družio sa tobom. Molio sam te četiri, pet puta. Povezivao me je ekstremno sa njih dve u neku dalju priču. Na bini sam ponovio nešto što sam njemu mnogo puta rekao bez zle namere, i kad mi je rekao posle da je problem, izvinio sam se sto puta, on ništa. Bilo mi je jako krivo zbog sukoba sa Majom, on mi je rekao da neće hranu od mene zbog prkosa. Ja prihvatam grešku, ali ako ti se deset puta izvinim... Posle se Anita ljuti na mene jer sam ja dobar sa Milicom, šta vama to smeta - rekao je Miljan.

BUDI MUŠKO Miljan Vračević i Miki Đuričić Marku Markoviću poručili ovo, gori Bela kuća

Printscreen

 

- Ona se ne odvaja od njega, rekla je da neće odustati od njega - rekao je Milan.

- To ti misliš da bi više bio sa njom umesto sa mnom - rekla je Anita.

- Došla je Maja koja lošije peva od tebe i izabrala pesmu. Treba da se zna ko je muško ko je žensko. Nju je boleo kurac, hoće da puca, a ti si kao mali mišić rekao: "Hajde da pucamo" - rekao je Miki.

NE SPOMINJI MOG OCA Rat u Beloj kući između Zorica i Mikice se nastavlja, padaju teške reči

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading