POLEMIKA SE NASTAVLJA Ivan Marinković izneo šok tvrdnje o Miljani i Kulićima
Printscreen

U toku je emisija "Izbacivanje", a Ivan Marinković nastavio je razgovor sa Lepim Mićom i Miljanom Vračevićem o Miljani Kulić i njihovom zajedničkom detetu, Željku, u čijem odrastanju Marinković nije učestvovao.

Naime, ova rasprava traje od kada je Miljana izašla sa imanja.

- Njega čoveka uopšte ne zanima ta priča, on se čovek povukao u svoj život. On je sebi našao mirnu luku i svoj život - rekao je Miljan.

- Ne može da ga ne zanima - ubacio se Smiljić.

- Njega ne zanima da priča sa Miljanom, nego sa Željkom - rekao je Mića.

Printscreen

 

- Ali on ne može da priča sa njim dok on ne napuni 18 godina - dodao je Vračević.

- Marija i Siniša jesu za to, ali su svesni da kad sam bio u Nišu - rekao je Ivan.

- Marija, kao baka se bori i kida da to dete što pre dobije krov nad glavom i da bude bezbedno. Zato je ona uvek bila u svađi sa Miljanom - rekao je Mića.

- Jeste ona napravila, nisu oni, ne zajebavaj - ubacio se Mikica.

- Štanca pare, pa daje Bebici. Je l' imaš tu potrebu, izvoli reci mi šta imaš. Ako možeš normalno da razgovaraš, a ako ne, imaš crni sto, kad ona dođe, ti pričaj - rekao je Ivan

- Neću da mešam odnos Miljane i Ivana, ja pričam o starateljstvu nad detetom - rekao je Mića.

Printscreen

 

- Starateljstvo ima Marija Kulić - ubacio se Ivan.

- Ja želim da dete ima i oca i majku i da odrasta uz oba roditelja - rekao je Mića.

- Ja sam želeo da dete ima oca, posle godinu dana, a oni su se setili posle četiri godine kad je izašla iz rijalitija, da vidi otac, a do tada je bilo zanimljivo da se priča: "Nn otac" - rekao je Ivan.

- Kad sam ja pitao Mariju: "Šta ćeš ti ovde?", ona mi je tada fino rekla da je ovde da bi kontrolisala i Miljanu i Željka i tu je od srca da se izbori, ja to poštujem. Miljanu podržavam jer se i ona bori, ali ona želi da to dete živi u raju. A sada, što ona ima problem sa njim, to ne znam - rekao je Mića.

- Ona bi samo neko da je voli - rekao je Ivan.

ONA JE KU*VE*INA, OTPRATILA SAM JE Miljana žestoko osudila ovaj Majin postupak, a tek šta je rekla za Mišela Gvozdenovića

Komentari (0)

Loading