NE ŽELIM VIŠE DA TI BUDEM DRUG Miki Đuričić sasuo Mikici Bojaniću sve u lice, rat se nastavlja
Printscreen

Milan Milošević dao je reč Mikiju Đurićiću.

Naime Miki je imao da kaže Mikici Bojaniću sledeće:

- Mikice, nećemo se družiti više... Mogu ja da pitam nešto. Ako se mi družimo i nama je lepo, šta je sad bilo? Ako sam nekog zavoleo, ako se družim sa nekim i vidim na šta će da izađe, da li treba da pustim? Da se on svađa zbog rijalitija i pravi sranja? Čovek dve nedelje hoće da ide kući. Pričate nešto što ne znate. Svakom sa kim sam dobar ću da kažem, a i sa kim nisam - pitao je Miki.

Printscreen

 

- Miki, njemu je isključio zasmetao mali budžet. Ja nisam želela raspravu, ugrizla sam se za jezik, zube, glavu... On hoće svađu, ja neću - govorila je Zorica.

- Ja sam ti pokazao da neću. Povredila si tamo gde ne treba. A da odgovorim Ivanu za pomirenje. Banetov dolazak se desio posle svađe. Meni ne treba nikakav vetar u leđa. Bane se javio i Mići i kolegama. Zorica je sarađivala i sa Sinišom Tufegdžićem i sa drugima, osetio sam potrebu. Ja ne želim svađu, kad me bude uvredila, dobiće pet puta više. Ja sam hteo da spustim loptu - uzvratio je Mikica.

Printscreen

 

- Vi se ne volite, to je tako - dodao je Lepi Mića.

- Ako hoće sa (Milošem) da se svađa, nek ide napolje, mene ne zanimaju njihove svađe. I da li sam ja smeo da posumnjam da je ona ukrala pile - nastavio je Bojanić.

- Šta je loše što sam ja rekla da je on fikus i da treba da se aktivira - nastavila je Zorica

NEĆU DA BUDEM U TVOM MULJU Mikica Bojanić rekao Zorici sve u lice, haos u najavi

Komentari (0)

Loading