DEBELA VEŠTICA SA PRIRODNOM KOSOM Maja Marinković žestoko oplela po Dalili: Išla je po hodžama i vračarama
Printscreen Pink

Dalila Dragojević i Maja Marinković u "Zadruzi 5" ratovale su oko Filipa Cara, koji je bio sa obe zadrugarke u emotivnoj vezi, a iako su posle rijalitija stavili tačku na svaki svoj odnos, Marinkovićeva je iskoristila da udari na Dalilu.

Alo

 

Maja je danas bila u društvu Marka Markovića, Milica Veselinović i Nenada Lazića, a tom prilikom im je ispričala priču o lemuru (Filipu Caru), dok je Dalilu predstavila likom veštice.

Foto: Alo ilustracija

 

- Bila je jedna debela veštica sa prirodnom kosom, imala je nos ali ga je skresala, samo loše. Donela sam ovde jednog lemurčića, svi su ga čuvali, voleli. Nova Godina, popila sam i otišla kući, ali lemur je ostao. Ušli u neke veze, ali veštica je bacila lemura, a to je bila igračka sreće i ljubavi. Išla je tamo po hodžama i vračarama. Majke mi, zafrljačila ga i lemur je nestao - govorila je Marinkovićeva.

Pink printskrin

 

Maja Marinković je u "Zadruzi 6" bacila oko na oženjenog zadrugara Emila Kamenova, koji je za starletu imao silne komplimente, kao i većina muškaraca koji su ušli na velelepno imanje, a potom je rekao da je i njegova supruga, koja ga čeka kod kuće, isto tako "bombastična", samo što ima plavu kosu.

ODROBIJAĆU TE M.J tvrdi da joj je Tara Simov sa drugaricom pretila, isplivali šokantni detalji

Komentari (1)

Loading