PRODUKCIJA SE REŠAVA MILJANINIH STVARI! Haos u Zadruzi nakon Kulićkine diskvalifikacije, isplivao i razlog ove rigorozne odluke Velikog šefa (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Strati se ne smiruju ni nakon Miljanine i Bebicine diskvalifikacije i skandala koji je tome prethodio, a tome u prilog govore i i snimci koji su se pojavili na društvenoj mreži Instagram nakon haosa.

Naime, produkcija je donela rigoroznu odluku da momentalno izbace Bebicin i Miljanin krevet, a i njihove stvari koje su uništene u toku svađe sa Viki, Markom i Zolom, a koje su se nalazile nasred dvorišta.

Komentari koji su se pojavili ispod video snimaka navode da se ova odluka desila budući da su i Miljanin i Bebicin krevet uništeni zbog krvarenja Kulićeve i da su ostali zadrugari momentalno naložili da se oni premesti budući da je smrad bio nesnosan

Nama ostaje samo da spekulišemo šta se tu sve zapravo dogodilo, a verujemo da je Velikom šefu svega preko glave i da im više ne pada na pamet da tolerišu Miljanino skandalozno ponašanje.

Podsetimo, Miljana je momentalno diskvalifikovana nakon haosa sa Milanom Miloševićem i Zolom, a i njen dečko Bebica je takođe diskvalifikovan zbog nasrtaja na Zolu i oni će morati da plate kaznu od 50.000 evra produkciji.

POJAVIO SE JEZIVI SNIMAK Miljana Kulić kao furija uleće u Belu kuću i gađa voditelja kamenom u glavu, stravične scene u rijalitiju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lena

24.05.2022 17:01

I jesu preterali svaku meru, iako je tolerancija bila maksimalna