POJAVIO SE NECENZURISANI SNIMAK Miljana Kulić kao furija uleće u Belu kuću i gađa voditelja kamenom u glavu, stravične scene u rijalitiju (VIDEO)
Printscreen

Miljana Kulić ponovo je počela da se ponaša agresivno i neobuzdano, a da je postala opasna po okolinu zadrugarka je sinoć dokazala kada je kamenom pogodila voditelja Milana Miloševića, a sada je isplivao i snimak užasa.

Naime, video koji se pojavio pokazuje Miljanu koja besna izlazi iz Bele kuće, a potom se vraća i kamenom gađa voditelja direktno u predelu glave.

Ovo je šokiralo sve zadrugare koji su pokušavali da obuzdaju razjarenu zadrugarku koja je potom nasrnula i na svog bivšeg dečka Zolu, a fanovi rijalitija su užasnuti prizorima koji su se sinoć odigrali u Zadruzi 5.

Podsetimo, Miljana je nakon ovog čina momentalno diskvalifikovana, a i njen dečko Bebica je takođe diskvalifikovan zbog nasrtaja na Zolu i oni će morati da plate kaznu od 50.000 evra produkciji.

MOGLA JE DA MI RAZBIJE GLAVU, OKA NISAM SKLOPIO! Milan Milošević u haosu, oglasio se nakon Miljanine diskvalifikacije, a evo i šta će uraditi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Boško

24.05.2022 16:03

Majeste,baš će ona da plati,pa PINK od nje zarađuje na gledanosti. Gde mi živimo...

sale

24.05.2022 16:06

Sad nek sacekaju 2 nedelje pa nek je ubace opet. Potrebni su nam takvi ljudi. Ipak je ovo rijaliti ludnica.

Nena

24.05.2022 17:05

@sale - Jest,u pravu ste ,ovo je rialiti ludnica.