PALO PRIZNANJE! Dejan nakon svih demantovanja, otkrio da sprečava Aleks da javno iskaže svoje mišljenje i bode ispod stola!
Printscreen

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević jeli su zajedno za crnim stolom. Dugo se spekuliše kako je on posesivan prema njoj i kako na sve načine pokušava da je kontroliše i zamera mnoge stvari. Jedna od navedenih stvari bilo je oblačenje, kao i njegova ograničenja u komunikaciji kada su za crnim stolom... Iako je u emisijama demantovao te navode, priznao je da je ipak to istina.

- Volela bih da mi je sve ravno do Kosova, da nemam ni jedan problem u životu. Umem ja da zase*em... Najjače mi je kad ja nešto pričam, nešto što ne treba, a ti me bodeš ovako ispod stola kako bih prestala. A ja te ne registrujem - smejala se Aleks.

PALO PRIZNANJE! Dejan nakon svih demantovanja, otkrio da sprečava Aleks da javno iskaže svoje mišljenje i bode ispod stola!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne mogu da verujem da ne osetiš kada te bodem da ne pričaš gluposti. Sva sreća pa ovde ljudi ne slušaju, ustvari slušaju ali ne čuju - govorio je Dragojević.

- Hajde idi spavaj - rekla je Nikolićeva.

- Neću, sačekaću da jedeš - izjavio je Dejan.

SVI BI TO VOLELI! Đedović otkrio glavni razlog zašto su najomraženiji baš Dalila i Car, Mensur ostao u neverici!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zlata

30.03.2022 19:49

Djedovic vise ne zna sta prica.Prvo pljuje najgore Dalilu,sada je gospodjetina a danas rece i osta ziv da je svi mrze jer bi hteli da su kao ona.Hitno na pregled Djedovica,jeste da se prodao za dinar,da govori sto mu diktira produkcija aman covece sto ti to treba.Ne licis na coveka a toliko lupas i vredjas nasu intelegenciju da je preslo granicu.Dalila je nesto sto nijedna normalna zena ne bi ni u snovima pozelela da bude...to je istina,zena je hodajuce zlo,voli samo sebe,ne voli ni babu jer da ga bar postuje ne bi radila gadosti.Prostitutke su dame za Dalilu.