NARUČIĆU DA IH ZAKOLJU KAO SVINJE! Filip Car javno preti smrću Dalili i Dejanu, javnost traži momentalnu diskvalifikaciju i hitnu reakciju produkcije!
Printscreen

Filip Car je ušao u žestoku svađu sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević, a kasnije je pokušao da se odbrani od svoje devojke Maje Marinković kojoj želi da dokaže da nije imao ništa sa njom.

- Samo da budem prisutan - rekao je Car.

Printscreen

 

- Neću da se moje ime čuje. Nemoj da mi se unosiš klošaru jedan - rekla je Dalila.

Reci mi šta, Majo jesam je spomenuo - pitao je Car.

- Ma*š od mene - drala se Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ne možeš da se pomiriš što nemaš kontakt sa mnom - rekla je Dalila, a Car je posle toga uputio niz jezivih uvreda i pretnji.

K*rvo smrdljiva, oni mene ne znaju, to je problem. Pobio bi ih napolju ko zečeve, majku im j*bem. Svet sam izmislio za njih, k*rva, j*bem li joj majku. Ulazimo na kapiju kaže mi nemoj nešto da pričaš, ja okrenem glavu, mislim na svoje, ni obratio joj se nisam, j*bem li joj familiju da joj j*bem. Nemoj da ih ja pokoljem, da im odavde kažem da ih zakolju ko svinje, da odavde da im klanje naručim da ih kolju ko zečeve. Ja odavde ću im naručiti da ih zakolju kao svinje. Pobiću ih - pretio je Car, što je strogo zabranjeno po pravilima rijalitija, a da li će posle ovoga biti diskvalifikovan, ostaje nam da vidimo.

Javnost traži hitnu diskvalifikaciju za Filipa i zahteva od produkcije da momentalno reaguje.

MILJANA RASEKLA ZOLI GLAVU DOK JE SPAVAO! Pala krv u Zadruzi, Kulićeva štiklom nanela bivšem jezive povrede!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
jasna

08.12.2021 12:57

oni sve rade da ga isteraju to su jbni igraci fikip nije kriv

Goga

08.12.2021 13:38

Ovaj decko je doveden od layljivaca u stanj besa njega stalno provociraju on nikog prvi ne daira

RADMILA

09.12.2021 08:28

Ovo je strasno. Jos je strasnije to sto produkcija a ni veliki sef i sefica nisu uopste reagovali. Kada se neke stvari dese kasno je pricati i kajati se za izvrsene i ne izvrsene poteze. Krajnje je vreme da se zaustavi ovo nasilje pojedinaca a ne da ih cuvate kao bele medvede jer vam donose gledanost i dizu rejting.