MILJANA RASEKLA ZOLI GLAVU DOK JE SPAVAO! Pala krv u Zadruzi, Kulićeva štiklom nanela bivšem jezive povrede! (VIDEO)
Printscreen

Miljana Kulić nakon niza sukoba u noći iza nas, rešila je ovo jutro da se obračuna i sa bivšim momkom.

Naime, ona je ušla u gardarober i uzela svoju cipelu sa visokom štiklom. Prošla je kroz spavaću sobu i i došla do kreveta u kojem je spavao Lazar Čolić Zola, njen bivši momak.

MILJANA RASEKLA ZOLI GLAVU DOK JE SPAVAO! Pala krv u Zadruzi, Kulićeva štiklom nanela bivšem jezive povrede! (VIDEO)

Printscreen

 

Miljana je krenula da udara Zolu cipelom po glavi i tom prilikom ga je povredila. On je odmah krenuo da se brani od Miljane, a uletelo je i obezbeđenje koje je Zolu zaštitilo od MIljane.

Ona je nastavila da preti Zoli i da ga krivi za probleme koje ima u porodici. Prilikom udarca Miljana je Lazaru posekla glavu pa su zadruagri prišli da mu pomognu, dok mu se krv slivala niz lice.

LOMI STAKLO GOLIM RUKAMA! Isplivao jeziv snimak Dalile Dragojević dok pravi haos, krv na sve strane, obezbeđenje ne zna gde će pre!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Dragan Niš

08.12.2021 10:36

Produkcija je kriva za sve.Dozvolila je nasilje nije izbacila ni Cara koji je polomio dečku vilicu i eto vam ga sad.Sada će i ova ludača koja je umislila da je zvezda da vrši nasilje jer joj je do sada opraštano i pripisivano na neuračunjljivost.Ovo više nije šou nego kazneno popravna psihijatrija!!

Nena

08.12.2021 10:52

@Dragan Niš - Jeste. U pravu ste. Nije vise sou.

DUDA

08.12.2021 10:53

I TREBA ŠTO JE KORISTI I UZIMA JOJ NOVAC, ONA GA UVELA U ZA DRUGU DA ZARADI! AKO MU MILIJANA NETREBA, NAPOLJU NEK SE OTKAČI OD NJE! A NE DA GA FINANSIRA I PLUS UVEDE, A ONDA DA JE ŠUTNE, ON ZNA KAKVA JE MILIJANA!!!

Anja

08.12.2021 11:11

Bravo za psihologe, psihijatre, produkciju i ostale na odabiru kandidata za rijaliti Zadruga ii potpisu da su "normalni" Miljana, Car lopov i kriminalac, Dalila, Tara, Maja, Viki, Mihić, Luks, Deniz. Drogirali seneki a nisu izlečeni, lečili se neki od nekih bolesti i nisu izlečeni, krali i ozleđivali druge a nisu još osuđeni, kradu i dalje, razbijaju i ozleđuju druge,lažu. Da li poneki normalni zadrugari moraju da proživljavaju psihičke traume, strah da će i oni biti ozleđeni , nesanicu uz lošu ishranu i prljavštinu zbog manijaka koji lome staklo, bacaju suđe, udaraju štliklom u glavu, kradu tuđi novac i hranu ili odeću. A ovi koji to rade spavaju po celi dan i ne čiste iza sebe ništa. Da li su oni "zvezde" i šta nam ovaj rijaliti poručuje? Da li je poruka: Ljudi, budite loši ljudi, zli,kradite i lažite, razbijajte i tucite ljude, varajte muževe i imajte seks ped njim a neka vas roditelji opravdaju i podrže i, muka mi je da još nabrajam? Dakle, sve ovo radite, ko šiša poštenje i obrazovanje, moral i iskrenu ljubav. Bit će te popularni i gostovat će te na televiziji, uslikat će vas za novine i mladi će se ugledati na vas pa će i oni napustiti školu a ovi što glasaju za vas neznam kako će živiti bez vas na ekranu. Mene je sramota što se ovo događa i nema načina da se prekine.

Sale

08.12.2021 11:16

I treba! Ovaj kretenizam će se završiti tek kada neko bude ubijen. Ne želim to ali Milica Mitrović to želi. Zato je i dovela ove retardirane.