ISPLIVALE NOVE TVRDNJE O DALILINOJ PROSTITUCIJI Bivša zadrugarka raskrinkala Dragojevićku, ne prestaju optužbe na njen račun!
Foto: Printscreen/instagram

Region danima potresa skandalozni ljubavni trougao čiji su akteri Dalila Dragojević, Filip Car i Dejan Dragojević.

Osim što je prevarila muža na njegove oči, Dalila uporno pokušava da okrivi Dejana za sopstvenu prevaru i manipulacije, a sve to dok sebe predstavlja kao nekoga ko važi za časnu i poštenu ženu.

Međutim, mnogi su se javili i izneli skandalozne detalje o Dragojevićkinom ponašanju pre ali i tokom braka sa Dejanom, koji dokazuju da nije osoba kakvom se predstavlja. 

Jedna od njih je bivša zadrugarka koje je nedavno pobegla iz rijalitija, Aleksandra Kostadinović, a koja je najnovijom objavom šokirala pratioce.

Naime, Aleksandra je objavila Instagram stori sa sledećim obaveštenjem.

ISPLIVALE NOVE TVRDNJE O DALILINOJ PROSTITUCIJI Bivša zadrugarka raskrinkala Dragojevićku, ne prestaju optužbe na njen račun!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Po Sarajevu se je*e za crtu kokaina, i to sam sad čula. A čekam i dokaz za to. Samo polako!

Danas je Dalilin bivši dečko izneo u javnost informaciju da je prodavala svoje telo u Švajcarskoj, a sudeći po Aleksandrinim rečima, izgleda da to nije radila samo u inostranstvu, već i u Sarajevu. Razlog je u oba slučaja bio isti - bili su joj neophodni narkotici.

Kostadinovićeva očigledno prikuplja dokaze protiv zadrugarke, a kada će ih izneti u javnost ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

DEJAN POVUKAO NOVI POTEZ! Ne želi da ga Dalila potkrada i daje Caru!(VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading