ONA JE NAJVATRENIJI FAN LUNE I MARKA Samohrana majka na rubu egzistencije odvaja od usta svakog meseca da bi skupila pare za Miljkoviće
Foto: Printscreen/instagram

Samohrana majka iz M.R. iz unutrašnjosti svakog dana odvaja od usta da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 evra mesečno navodi se u medijima.

Naime, ona je Lunin i Markov vatreni fan, kako sama navodi odvaja da bi Marku i Luni slala novac i još zamera drugim obožavaocima što im je žao da izdvoje za svoje idole.

Alo!/Aleksandar Nalbantjan

 

- Ja mogu uvek da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 evra. Ali uvek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo - priča ona i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.

Foto: Printscreen/instagram

 

- A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije hteo sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije setio da uplati 10, 20 evra Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom. Ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovek, pa im kupi nešto više - rekla je ona za medije

Pogledajte OVDE nikad emotivnije obraćanje Marka Luni nakon što je došao u porodilište

Komentari (8)

Loading
Jeca

18.06.2021 21:30

Da li i deca treba svoj džeparac da daju za njihove kvadrate??????

Milijana

18.06.2021 21:31

Ona lazljivi prevarant nepecajte se na izjave hejtera

KoBra

19.06.2021 06:43

Boze koji retard trebas biti pa odvajati za neke tamo lezilebovice koji nista ne rade nego zive od takvih kao sto je i ona. Verovatno kada dobije od drzave 3000 dinara da ce i to proslediti ovim slepcima. Kuda plovi ovaj brod,pitam se?

Gox

19.06.2021 07:56

Samohrana majko vidim da i tebi treba pomoć ali u psihičkom smislu, jer si baš obolela u glavi, čuj odvaja novac za onaj polusvet, e ženo ženo hitno kod psihijatra

Zoi

19.06.2021 10:33

Uzaass...povraća mi se više od njih!Ovo je sramota...Ti ljudi koji im daju bilo šta nisu normalni..UPLATITE ZA BOLESNU DECU I BIĆETE SREĆNIJI..