RED TUČE I PLJUVAČINE, PA RED SE*SA Maja i Janjuš se mirili pod pokrivačem, uzdasi odzvanjali imanjem, napunili baterije za novu seriju obračuna (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Kao što to obično biva, posle turbulentnih dešavanja između Maje Marinković i Janjuša, ovo dvoje zadrugara završili su ispod pokrivača ove večeri.

Nije im smetalo što se ispred sobe za izolaciju njihove cimerke svađaju, već su se prepustilis strastima u uživali u obnovljenom odnosu.

Mirno veče za Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša se nastavilo, ali morali su malo da uzburkaju strasti, i to ispod pokrivača.

 

 

Oni su ranije večeras bili ispod pokrivača, ali nakon male pauze za večeru, akcija se nastavila, pa je i stigla nova avantura u krevetu, pri kojoj su se premeštali s jednog kraja kreveta na drugi.

 

 

Inače, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš svađali su se tokom noći sve do ranih jutarnjih časova. Pored uvreda i fizičkih nasrtaja, na koje su navikli publiku, Maja je ovog jutra pokušala i da pobegne iz Zadruge, ali joj to nije pošlo za rukom.

Maja je zbog bačenih igračaka, otišla u radionicu gde je uzela Janjuševe stvari pa pretila da će ih baciti kroz prozor, a onda je i on dohvatio njene štikle. Janjuš je u jednom trenutku uzeo i Majinu omiljenu stvar - kofer sa šminkom, i olupao ga o pod.

Pogledajte OVDE izjavu za Oskara, ovako je pevačica Kaća Živković prokomentarisala stalne sukobe Maje i Janjuša, o ovome svi pričaju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading