ZORICA JOJ JE BILA KAO MAJKA! Sin pevačice žestoko opleo po Kiji Kockar
Printscreen

Ilija, sin Zorice Marković, prokomentarisao je javni rat svoje majke i Kije Kockar, koji je usledio posle "Zadrugovizije".

Naime, Zorica se danas, tokom podele budžeta u "Zadruzi", kratko osvrnula i na Kijino žiriranje, te istakla da je posle pet godina, koliko je prošlo otkad je sa njom boravila u prvoj sezoni rijalitija, ipak uvidela da je Luna Đogani za nju ljudina, nakon čega se ubrzo Kija oglasila.

ZORICA JOJ JE BILA KAO MAJKA! Sin pevačice žestoko opleo po Kiji Kockar

Printscreen

 

Očekivano, usledila je reakcija i sa "druge strane". Ilija, sin Zorice Marković, kaže da su mu se javile brojne kolege njegove majke, koje su šokirane izjavom Kije Kockar.

- Javile su mi se brojne kolege moje majke i demantovale Kiju Kockar. A to su pravi pevači, koji su digli obrvu i prokomentarisali:"Da li se ova mala uzvezdila do te mere da daje sebi za pravo da komentariše jednu Zoricu Marković?!", a dobro se zna da je bolesna, da nije mogla da peva, već je dala šansu omladini da se pokaže, dokaže i takmiči? Kiju treba da bude sramota - kaže Ilija, Zoričin sin, i nastavlja:

- Ona, kao, deli neke poene po pevačkim sposobnostima i nastupima?! Prema mom mišljenju, Kija nije kompetentna da ocenjuje bilo kakav vid nastupa, niti scenskog, niti pevačkog. Ona, devojka, je amater, jednostavno nije kompetentna da daje ocene bilo kog karaktera.

ZORICA JOJ JE BILA KAO MAJKA! Sin pevačice žestoko opleo po Kiji Kockar

Printscreen

 

Na kraju razgovora, Ilija je podsetio javnost šta je sve Zorica svojevremeno uradila za Kiju, koja joj sada ovako vraća.

- Zorica joj je bila kao majka, brisala joj suze i bila joj jedina uteha tamo od svih starijih učesnika kada joj je bilo najteže. Treba da se zapita i da je bude sramota!

NEPREPOZNATLJIVA Helena Topalović bez trunke šminke, izazvala lavinu komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragana

06.10.2022 16:18

Zorica ništa nije pogrešno rekla, Luna i jeste ljudina u odnosu na Kiju, bolji je čovek, Kija je sva nabedjena da je popila svu pamet sveta i da je najbitnija, a teški folirant i lažov.