IMAM NAPAD PANIKE Kija Kockar otkrila javnosti nepoznate detalje, dugo je ćutala o ovom problemu
Printscreen

Pevačica Kristina Kija Kockar pobednica je prve sezone "Zadruge" i sada je otkrila da li bi ponovo ušla u ovaj rijaliti.

Naime, Kija se sedmoj sili požalila da je imala veoma težak period tokom leta, kao i da sada ima napade panike. Kristina se letos suočila sa zdravstvenim problemima, te je priznala da joj se sve skupilo.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imala sam dosta toga, svašta se izdešavalo. Imala sam neke zdravstvene probleme, pa onda su neki bliski ljudi meni imali, mnogo toga se izdešavalo u jednom trenutku - kazala je ona.

Kija je otvoreno rekla i da li bi ušla u Zadrugu 6.

- Sada sam prvi put izašla onako da puno vas vidim i iskreno imam napad panike. Povisio mi se pritisak, pa sam popila lek za pritisak sada - otvoreno je kazala Kija.

Printscreen

 

- Pitali su me već mnogi, nikad ne reci nikada. Nisam ni pregovarala oko toga, razgovarali smo o nekim drugim stvarima. Nemam pojma, ne znam. Sada trenutno ne, ne razmišljam o tome - rekla je Kristina i otkrila da se ne plaši ulaska u rijaliti:

- Nemam strah od "Zadruge 6", to je materija koju držim u malom prstu. Nisam razmišljala dok me niste pitali - završava Kija.

KOSA MI OPADA, BILA SAM BOLESNA Tanja Savić šokirala priznanjem o svom zdravstvenom stanju

Komentari (0)

Loading