OVO JE MAJKA DENIZ DEJM! Zbog njenog zanimanja veoma teško su živeli, veoma liče, a njena izjava o ćerkinom se*su šokirala je Srbiju!
Foto: Printscreen/instagram

Kontroverzna starleta i aktuelna zadrugarka Deniz Dejm redovno privlači pažnju, kako oblačenjem i izjavama, tako i svojim postupcima, a svoju porodicu ne izlaže medijima. Njena majka je istakla da ćerku u svemu podržava, a Deniz je jednom prilikom zadrugarima ispričala da joj je majka bila čistačica.

Naime, jednom prilikom Deniz je na svom nalogu na Instagramu objavila snimak na kom je sa majkom koja je njena sušta suprotnost, ali i najveći fan.

- Sve sam sama postigla, majka mi je čistačica. Imala sam baš teško detinjstvo, nisam imala para, rugali su mi se zbog visine, maštala sam da budem poznata i evo me sad. Bilo mi je jako teško, ali sad je baš dobro - rekla je Deniz, a mnogi primećuju i fizičku sličnost između njene majke i nje.

OVO JE MAJKA DENIZ DEJM! Zbog njenog zanimanja veoma teško su živeli, veoma liče, a njena izjava o ćerkinom se*su šokirala je Srbiju!

Printscreen/Instagram

 

Majka kontroverzne učesnice nakon ćerkinog seksa je imala skandaloznu izjavu koja je odjeknula u medijima, a ona je tom prilikom poručila da nema ništa protiv se*sa na javnom mestu.

To je sve rijaliti. Šta ja sada da radim, ne mogu da kukam, Deniz je mlada devojka, nedostajao joj je se*s i treba da uživa. Dovoljno dugo se suzdržavala - izjavila je ona za domaće medije.

Podsetimo, Deniz je još odavno pokazala da za nju nema tabu tema i da se ničega ne stidi, pa smo tako nedavno imali priliku da vidimo uživo njen intimni odnos sa cimerom u “Zadruzi”.

APARTMANI, HOTEL I VELELEPNO IMANJE! Kulići poseduju ogromno bogatstvo, stekli su ga zahvaljujući rijalitiju, a evo i šta sve tačno imaju u posedu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading