ZAMERIO SE POGREŠNIM LJUDIMA Car duguje zelenašima, plaši se da ga ne ubiju!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car dužan je ogroman novac zelenašima u Hrvatskoj, ali i zbog činjenice da ga očekuje zatvor zbog silnih kazni koje tamo ima, on ne sme da se vrati u svoju zemlju, saznaje ekskluzivno Alo!.

Naime, kako izvor blizak aktuelnom učesniku rijalitija tvrdi, Car se zadužio kod opasnih momaka iz Crkvenice. Zbog toga je ušao i u prošlu sezonu kako bi zaradio neophodnu sumu, ali u tome nije uspeo jer je zbog silnih kazni koje je u „beloj kući“ zaradio izašao bez dinara.

Filip Car

Foto: PinkTv/Printscreen

 

- Filip je u ozbiljnom problemu. Ne sme da se vrati u Hrvatsku jer ga čeka zatvor. On se pre rijalitija bavio raznim sumnjivim poslovima, zbog čega je već nekoliko puta bio iza rešetaka, i zbog toga se i danas vode pojedini procesi pred sudom - rekao je dobro obavešteni izvor za Alo! i dodao:

- Nije Caru samo zatvor problem, već novac koji duguje opasnim momcima, a koji ne može da prikupi. Ušao je u peticu kako bi u tome uspeo jer je iz četvorke izašao bez ičega. Ali budući da je preke naravi i da se stalno sa svima verbalno i fizički obračunava, pitanje da li će uspeti da izdrži do kraja uopšte - napominje izvor za Alo!.

fili car

Youtube/Printscrn

 

Kako nam je još rekao, porodica aktuelnog zadrugara o njegovim dugovima ne zna ništa.

- Ne plaši se on kako će oni reagovati zbog toga što je dužan, već zbog činjenice da je dužan ozbiljnim kriminalcima koji mogu i da ubiju, ukoliko im neko ne vrati ono što im duguje. Takođe, dug koji je Car prema njima imao ranije, narastao je višestruko, zato što je kamata nemilosrdna, a i prošlo je više od godinu dana - ispričao je izvor za Alo!.

- Nakon što je izašao iz četvrte sezone, roditelji su ga molili da se vrati kući ali on, nažalost, nije smeo to da učini. Umesto toga, morali su da oni dođu u Beograd da bi ga videli, a on se krio u etno-selu nadomak prestonice - završio je izvor.

Žene mu došle glave!

Filip Car je poznat kao jedan od najvećih zavodnika u Zadruzi. U četvrtoj sezoni flertovao je sa mnogim devojkama, a u vezu je ulazio sa Sanjom Stanković i Minom Vrbaški. Nakon burne veze, usledio je još burniji raskid, nakon čega je uplovio u tajnu romansu sa Majom Marinković zbog čega je izgubio prijateljstvo sa Markom Janjuševićem Janjušem.

HILJADE NOVČANICA JE U IGRI Evo šta radi Kristijan Golubović dok Kristinu obasipaju parama, njegova reakcija je neopisiva!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading