IZBACUJE MARINU IZ SVOG ŽIVOTA! Ivan i Milijana jedva čekaju izlazak iz Parova, njegova supruga je prošlost, a oni skovali sve planove
Printscreen

Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović ove sezone su stupili u turbulentnu vezu u vili "Parova", uprkos činjenici da on u spoljnom svetu ima i dalje zakonitu suprugu Marinu.

Posle mnogih svađa, njihov odnos je ovih dana mirniji, a pred kamerom u Tajnoj sobi progovorili su o svojim planovima za dane posle rijalitija i otkrili, između ostalog, da Ivan namerava da ukloni tetovažu sa ruke, budući da ima istetovirano ime supruge Marine, što Milijani veoma smeta.

- Prvo ćemo da vidimo za tetovažu, pošto znam da imaš problem s tim. Prvo ćemo to da uklonimo... "Marina..." Veruj mi da i ja imam potrebu. Stalno nosim duge rukave u poslednje vreme, ne znam da li si primetila - rekao je Ivan, napomenuvši da na ruci ima istetovirano ime njegove i dalje zakonite supruge.

Printscreen

 

- Poštovani gledaci, za mene nemojte da glasate uopšte. Želim da izađem što pre, da dočekam mog Iku, da idem pre njega, da spremam stan, da uplatim aranžman za more. Za mog Iku glasajte - rekla je Milijana.

- Ja bih voleo da odemo negde u neko malo mesto, da budemo sami. Neko selo, bilo gde - rekao je Ivan.

Milijana je na kraju još jednom priznala da i dalje nije sigurna da li će ona i Ivan biti zajedno u spoljnom svetu i da se plaši da će se pevač ipak vratiti supruzi.

Komentari (0)

Loading