POJAVILA SE FOTOGRAFIJA NATAŠE I MARKA ŽIVIĆA DOK SU BILI U BRAKU Nasmejani i srećni na moru, a ona ga nosi u naručju!
Foto: Youtube/Printscreen

Nataša i Marko ostali su prijatelji i nakon razvoda, a u braku su bili četiri godine.

Ona je danas objavila nekoliko fotografija, među kojima mnogi nisu primetili jednu na kojoj su oboje. Nasmejani i srećni, Nataša i Marko su ovom prilikom po svemu sueći bili na moru. Na ovoj fotografiji vidi se kako je Nataša podigla Marka koji se, očigledno, tome smeje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Voditeljka se danas oprostila od Živića uz ogroman broj emotivnih reči i detalja iz njihovog života:

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno.Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj ustanovi kulture, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi- napisala je Nataša.

Foto: Alo!

 

 

O njihovom braku i prijateljstvu nakon toga Marko je ranije veoma lepo govorio:

- Nemam primedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije- iskren je bio Marko jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

OBJAVLJENO KADA ĆE MARKO ŽIVIĆ BITI SAHRANJEN Komemoracija poznatom glumcu sledeće nedelje!

Komentari (0)

Loading