OBJAVLJENO KADA ĆE MARKO ŽIVIĆ BITI SAHRANJEN Komemoracija poznatom glumcu sledeće nedelje!
Foto: Alo!

Glumačka struka, ali i svi poštovaoci lika i dela Marka Živića s tugom se od juče opraštaju o velikog umetnika.

OBJAVLJENO KADA ĆE MARKO ŽIVIĆ BITI SAHRANJEN Komemoracija poznatom glumcu sledeće nedelje!

Foto: Alo!

 

 

A sada je objavljen i datum komemoracije i sahrane. Odlučeno je da će komemoracija Marku Živiću biti održana u utorak, 19. oktobra u 11 časova u Beogradskom dramskom pozorištu. Marko će biti sahranjen istog dana u 14.30 časova na Novom groblju. Opelo počinje u 14h.

OBJAVLJENO KADA ĆE MARKO ŽIVIĆ BITI SAHRANJEN Komemoracija poznatom glumcu sledeće nedelje!

Foto: Alo!

 

 

Glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama "Kad su cvetale tikve", "Ne igraj na Engleze", "Sviraj to ponovo Sem", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens", a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju "Marko Živić šou" na TV Foks.

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MARKA ŽIVIĆA Ovako je pokojni glumac izgledao na samom početku karijere!

Četiri godine je bio u braku sa Natašom Pavlović, srpskom voditeljkom, od koje se razveo pre više od deceniju. Bavio se i humanitarnim radom. Takođe je vodio i kviz od 5 ciklusa "Zdravo Evropo". Od januara 2015. godineučestvovao je u talent-šou programu "Audicija", koji se emitovao na televiziji Pink, kao jedan od članova žirija.

Dao je glas medvedu Baluu u srpskoj verziji "Knjige o džungli 2", Nim Galuu u sinhronizovanom filmu "Epik", Rafaelu u filmovima "Rio" i "Rio 2", Miru u filmu "Artur i Minimoji" i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji "Hortona."

BONUS VIDEO:

I MOJ TATA TI JE TAMO Nataša se porukom oprostila od Marka Živića, svi su se slomili!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading