HJU GRANT "Pijan sam se ljubio deset minuta"
Foto: Youtube/Printscreen

Naime, glumac Hju Grant (60) gostovao je u emisiji Dru Barimor, koja ga je podsetila na situaciju od pre mnogo godina, kada je pripita Barimor primetila glumca u restoranu "Vaverli In" u Njujorku i odmah mu se "bacila u naručje" uprkos činjenici da nisu bili u vezi.

"Jedan od najneprijatnijih trenutaka, i mislim da nikada nismo razgovarali o ovome. Bilo je to pre nekoliko godina, popila sam nekoliko pića, i ušla u restoran. Naletela sam na tebe, i umesto da te pozdravim, uhvatila sam te za okovratnik i počela da te ljubim", ispričala je Barimor (46).

Hju se osmehivao tokom njene priče, a zatim je kratko odgovorio: "Da, sećam se toga".

Glumac je trenutno oženjen Anom Eberštajn, sa kojom se venčao u maju 2018. godine i majka je troje od njegovo petoro dece.

Dru je nastavila da opisuje događaj sa bivšim kolegom, i rekla da je njegov izraz lica tada govorio: "Nikada me ranije nisi tako pozdravila", nakon čega je dodao: "Nije da mi se ne sviđa".
Barimor dodaje da su nastavili da flertuju, nakon čega su jedno drugom rekli "U redu, zdravo! Vidimo se uskoro".

Hju je otkrio još neugodnih detalja, s obzirom na to da je tada večerao sa nekoliko holivudskih velikana koji nisu znali šta da misle o situaciji.

"Bilo je zaista bizarno. I ja sam bio jako pijan, i bio sam sa nekim vrlo finim, ali ne i pijanim izvršnim producentima iz Los Anđelesa, i bili su veoma iznenađeni. Jedan je rekao: 'O, tu je Dru Barimor', nakon čega sam ustao da se pozdravim, a onda smo se ljubili 10 minuta. Zatim sam ponovo seo i nastavio da pričam sa njima o scenariju".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading