Kontroverzni voditelj nikako da „spusti loptu" , pa osuo paljbu po princu Hariju:"Kraljica bi mogla da se pozabavi njime i pokaže mu ko je gazda"
alo.rs/Instagram/printscreen

Pirs Morgan, koji je dao otkaz u „Good Morning Britain” odbijajući da se izvini Megan Markl zbog javnih sumnji da je govorila istinu tokom velikog intervjua „pod palicom” Opre Vinfri, nikad snažnije „udario” je na princa Harija, te ga nazvao beskičmenjakom, kom bi „kraljica što pre trebalo da objasni ko je tu u stvari gazda”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)

 

Vojvoda od Saseksa nedavno je gostovao u podkastu Daksa Šeparda i pričao otvoreno o svojoj borbi tokom odrastanja, a zatim i velikoj želji „da prekine začarani krug” po pitanju podizanja dece i vaspitanja. Kako je tada rekao – često se pitao „da li on uopšte pripada tu”, trudeći se da ocu ne uzme za zlo to što se prema njemu ophodi onako kako jedino i zna – vođen primerom svojih roditelja. Međutim, Morgana je to toliko razbesnelo, da ga je bez pardona potkačio u najnovijoj kolumni , u kojoj tvrdi kako je „nekada hrabri Hari sada postao neviđeni slabić, koji svoju porodicu krivi – za sopstvene probleme ili neuspehe”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)

 

– Izgubio je svoju zemlju, dostojanstvo i čini se da polako gubi i razum… Zaista je vreme da Njegovo Kraljevsko Licemerje prestane da maltretira svoju porodicu, da prestane da kuka o svemu i svačemu kad god stigne… Vreme je da odraste – pisao je Pirs, prenose strani mediji.

 Kraljica bi mogla da se pozabavi njime i pokaže mu ko je gazda – tako đto će i njega i Megan „da pretvori” u obične civile, bez zvanja – dodao je, pa svakako privukao veliku pažnju tamošnje javnosti.

Komentari (0)

Loading